SIGURNO MOŽETE ISKORISTITI SAV KEČAP IZ BOCE: Trik koji provereno radi poslužiće u "kriznim situacijama"

Autor: N.J.

Lifestyle

19.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovaj način sigurno ćete uspeti da iskoristite sav kečap iz tube.

SIGURNO MOŽETE ISKORISTITI SAV KEČAP IZ BOCE: Trik koji provereno radi poslužiće u "kriznim situacijama"

Foto: TikTok/@caseyrieger

Kasej Rieger je popularna tiktokerka, a na toj društvenoj mreži otkrila je jedan trik koji će posebno oduševiti sve one koji vole da štede i iskoriste namirnicu do kraja. Njen video na kom pokazuje trik sa kečapom prikupio je preko 20 miliona sviđanja.

Otkrila je da postoji još jedan način kako da iskoristite sav kečap iz flašice. Sve što je potrebno je da malo udarite u flašicu od kečapa odozdo. Potom, uhvatite flašicu jednom rukom i vrtite u krug u smeru kazaljke na satu. To bi trebalo da uradite sedam puta.

Ovaj zanimljiv način iskorišćavanja sosa iz boce komentarisan je više od 20. 000 puta. Mnogi video smatraju smešnim.

Foto: pixabay.com

Kečap na polici

"Verovatno bih zaboravila da proverim poklopac i ofarbala bih svoju kuhinju kečapom”, "Ne bih mogla da pomerim rame", "Ne znam šta sam očekivala, ali ovo ne", "Zamislite da vidite nekoga da ovo radi u restoranu", "Ovo nije zabavno", pisali su dok su neki najavili da će ovo pokušati sa regeneratorom i šamponom za kosu.

Ipak, neki tvrde da ovo može pomoći jer ovaj fenomen uspeva zbog sila centrifuge. Uprkos negativnim komentarima, mnogi su se i uverili da ovo zaista može pomoći da iskoristite sav kečap iz tube. Isto možete pogledati i u videu, jer su rezultati zaista tu.

@caseyrieger or could always just buy a new bottle but 🤷‍♀️ #ketchup #heinz #lifehack ♬ original sound - Casey Rieger

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading