OVO JE MOŽDA NAJČUDNIIJI NAČIN ČIŠĆENJA ALI DELUJE! Kečap otklanja tvrdokorne mrlje na česmi evo i kako

Autor: N.J.

Lifestyle

15.01.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik sa čišćenjem sudopere kečapom uštedeće vam mnogo vremena!

OVO JE MOŽDA NAJČUDNIIJI NAČIN ČIŠĆENJA ALI DELUJE! Kečap otklanja tvrdokorne mrlje na česmi evo i kako

Foto: Usplash/ Marek Studzinski, Facebook/Printscreen

Kečap je asocijacija na kuhinju ali u nekom drugom smislu - i to obično kada se jede pica! Niko ne bi ni pomsilio da kečapom očisti sudoperu, ali to je izgleda moguće, a rezultati su neverovatni! Ne morate uvek trošiti novac na skupe proizvode, sada uz ovaj jeftin trik dovešćete kuhinju do stanja savršenstva, jer očigledno kečap dobro obavlja svoj posao! Na popularnoj Fejsbuk stranici "Mame koje čiste" pokazale su kako ovaj trik stvarno deluje, a ako je suditi po fotografijama zaista "radi"! One su kečap stavile u sudoperu i u umivaonik, na sledeći način.

Kečap može uticati na otklanjanje tvrdokornih mrlja u sudoperi ili u kupatilu. Sve što bi trebalo da uradite je da stavite malo kečapa na zahvaćeno podrčuje i tu ostavite da deluje oko sat vremena. Nakon što je prošlo određeno vreme, ostatke očistite krpom. Neki koji su isprobali ovaj trik podelili su slike kako biste videli da zaista deluje.

Foto: Izvor: Printscreen/ Facebook/ Mums Who Clean

Čušćenje odvoda kečapom

- Ko god je smislio kečap, on je genije. Pokušala sam sve, i ništa nije uspelo kao ovo. Bez ribanja, bez truda. Oduševljena sam - delili su ljudi svoja iskustva.

- Ovo je neverovatno! Moje je bilo užasno, ostavila sam preko noći i delovalo je! - glasio je još jedan oduševljen komentar.

Foto: Izvor: Printscreen/ Facebook/ Mums Who Clean

Očišćena slavina

- Samo to sam ostavio oko česme preko noći, isprao i očistio kao i obično. Bilo je savršeno - kaže jedan korisnik.

Neki su komentarisali da ovaj trik moraju probati jer nikada ranije nisu čuli ovako nešto.

Šta vi mislite, da li je moguće očistiti sudoperu kečapom?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading