KATARINA SE MNOGO POKAJALA ŠTO JE OBJAVLJIVALA SLIKE SVOJE DECE NA MREŽAMA: Desilo joj se nešto JEZIVO, a njih je ozbiljno ugrozila!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.07.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pazite kada delite fotografije svoje dece na mrežama jer vas može zadesiti ono što i Katarinu.

KATARINA SE MNOGO POKAJALA ŠTO JE OBJAVLJIVALA SLIKE SVOJE DECE NA MREŽAMA: Desilo joj se nešto JEZIVO,  a njih je ozbiljno ugrozila!

Foto: TikTok/ katarinastrode

Katarina Stroad

Mnogi roditelji kritikovani su zbog kačenja fotografija sopstvene dece na društvenim mrežama, ali tu se ne može previše uraditi jer su to njihova deca i oni odlučuju o tome. Transparentnost može napraviti ozbiljne probleme u ovom slučaju, ali neki se nažalost uvere u to kada se problem razvije. Jedna mama je bila za, a onda je prešla na drugu stranu i postala protiv kačenja fotografija dece.

Katarina Strod je mama dvoje dece koja su bila izuzetno popularna na mrežama, odnosno na TikTok - u. Na pomenutoj društvenoj mreži prati je skoro 50. 000 ljudi, a lajkovi ili sviđanja broje do četiri miliona što je ozbiljna brojka.

Foto: TikTok/ katarinastrode

Mama Katarina

Kada je dobila dečaka i devojčicu stalno je delila njihove fotografije jer je mislila da će se to dopasti ljudima i da niko nema zlu nameru. Reč je o slikama kako se igraju u parku, bazenu, uživaju... Ali prošle godine dogodio se incident.

Njena drugarica i koleginica slučajno je otkrila da neko objavljuje fotografije njene dece sa lažnih profila na TikTok - u. Od tada ona se ozbiljno zalaže i upozorava roditelje da ne objavljuju fotografije svoje dece na društvenim mrežama gde mogu biti dostupne mnogobrojnim, nepoznatnim i pre svega pojedinim zlim ljudima.

- Doslovno me prošla jeza od toga. Nikada nisam razmišljala da postoje ljudi, koji bi mogli da naude mojoj deci, koji bi mogli da čuvaju njihove slike na svojim telefonima i da rade s njima šta god žele - tada je rekla za "The Post".

@katarinastrode Ive been hoarding this for a week, but here you go 🥳 no crazy banners or photographers for our last little homecoming, but its special no matter what 💓 #military #militarylife #milso #militaryhomecoming #homecoming #militarydad #militarybrats #militarywife #marriage ♬ original sound - Katarina

Nakon njene objave mnogi roditelji "došli su sebi" i shvatili da možda ipak nije pravi potez objavljivati fotografije dece na mreži. Nakon toga Katarina je obrisala sve slike dece sa profila. Srećom, ona je uvidela grešku na vreme i izbegla nešto mnogo gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading