"IDITE NEGDE GDE TOLERIŠU DECU" Radnica iz Srbije razbesnela MAJKE, ne želi da joj dovode bebe zbog OVOGA, poručila - OSTAVITE IH NEGDE

Autor:

Lifestyle

08.07.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna devojka poručila je svim klijentkinjama da ne dovode decu na zakazan termin.

"IDITE NEGDE GDE TOLERIŠU DECU" Radnica iz Srbije razbesnela MAJKE, ne želi da joj dovode bebe zbog OVOGA,  poručila - OSTAVITE IH NEGDE

Foto: TikTok/Printscreen

Devojka koja radi nokte, a upisana je kao Andri Milja na TikTok - u pokrenula je zanimljivu temu: Da li treba dovoditi decu kada idete da radite nokte? I dok jedna strana misli "naravno da ne", jer deca i te kako znaju da ometaju posao, drugi smatraju da je preterala jer se može desiti da tu decu nema ko da čuva. Ona je objasnila iz kojih razloga ne voli da joj majke dovode decu na nokte.

- Opet mi se desilo da je žena došla na nokte sa dvoje male dece, nemojte mi dolaziti sa pratnjom, nemojte mi dolaziti sa decom, pogotovo ne sa malom decom. Ostavite ih negde da ih čuvaju, ako nemate gde, nemojte raditi nokte ili idite negde gde tolerišu decu. Ne znači da ne volim decu, ali je nemoguće raditi u tim uslovima. Nemoguće je da dete doji, a da ja radim nokte. To su nemogući uslovi, da vrišti, da se deru, mnogo volim decu, ali posao i deca ne idu zajedno. Mnogo je teško uraditi nokte u takvoj atmosferi - objasnila je ona u videu.

Zamolila je sve klijente da ispoštuju ovo, a njen video izazvao je pravu buru na mrežama. Jedni su je branili te su pisali:

"Žena je u pravu, ženetine koje vuku svoju decu svuda su mi užas. Ajde bar da umeju da smire tu decu kad krenu da histerišu, ne!", "100 odsto podržavam", "Tako je", "Naravno", "U pravu si", "Što jeste, jeste", "Podrška", pisali su.

Ipak nisu svi bili tako blagonakloni, te su mnogi imali kritike na njen račun:

" Za moje pare da mi uslove postavljaš? Znaš li koliko žena radi nokte, nisi jedina!", "Izvinite molim Vas visočanstvo, nisam Vas prepoznala", "Čuj ako nemaš kome da ostaviš nemoj raditi nokte, bolje da si komičarka postala, pogrešila si profesiju", "Sa takvim komentarom čudi me da uopšte imaš mušterije", "Radiš nokte čoveče, ne operišeš", pisale su ogorčene žene.

Inače, ovo nije prvi put da je neki njen video izazvao pažnju i to na negativan način. Ona je davno objavila video gde je dala smernice šta ne treba da radite kada idete na nokte. Između ostalog spomenula je da ne bi trebalo da koristite telefon i da morate gledati u lampu kada stavljate nokte u istu kako ih ne biste uništili. Na taj video nadovezale su se komenatorke i poručile joj da "ne operiše".

- Nikada mi nije bilo jasno, niti će mi biti, zašto se sve osobe koje šminkaju, rade nokte ponašaju kao da su doktori nauka, hirurzi koji operišu daleko bilo najmalignije tumore. Kada će da shvate da mi devojke koje radimo nokte, ne zavisimo od vas, od tebe konkretno, vas ima koliko hoćeš, vi zavisite od nas. Ti zavisiš od toga da li će neko doći kod tebe da radi. Zato meni taj stav apsolutno nikada neće biti jasan - poručila joj je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading