OVO JE NASTAVNICA KOJA JE SNIMILA FILM ZA ODRASLE U ŠKOLI: Đaci sve videli, roditelji ISTRAUMIRANI, ona se ovako branila

Autor:

Lifestyle

15.06.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isticala je da ne zna kako je materijal došao do dece.

OVO JE NASTAVNICA KOJA JE SNIMILA FILM ZA ODRASLE U ŠKOLI: Đaci sve videli, roditelji ISTRAUMIRANI, ona se ovako branila

Foto: Instagram/khloetheaccountant

Nastavnica osmog razreda koja predaje u Arizoni i njen suprug koji predaje četvrtom razredu ostali su bez posla jer su njihovi učenici otkrili da se snimaju za Onli fans i video su podelili međusobom. Samanta Pir pod nadimkom Kloi Karter objavljivala je i video koji je snimala u učionici gde predaje, a nakon što su oboje dobili otkaz snimila je još jedan video gde je objasnila da ih je težak život, odnosno da su ih niske plate naterale na ovo.

- Moja deca su mi najvažnija i spremna sam zbog njih da radim dodano bezbroj sati - kazala je pa objasnila da je počela da kreira sadržaj za Onli fans početkom leta kako bi pokrila sve izdatke.

- Došli smo do tačke gde naša porodica nije mogla da preživi od dve učiteljske plate. Izabrala sam anonimno ime kao i blokirala čitavu Arizonu pa moji snimci nisu bili dostupni nikome u državi - rekla je ona i objasnila da su se snimali dok nikoga nije bilo u učionici.

Foto: Shutterstock

Muškarac skida čarape ženi

Inače, mnogi su se pitali kako su deca došla do takvog materijala, a onda su roditelji objasnili da je nastavnica stavljala link na svojim društvenim mrežama,  kao i da je na Onli fans - u upotrebila svoju fotografiju iz školskog godišnjaka i uz nju napisala: "Ko želi da bude idući ljubimac svoje učiteljice?"

Inače, nakon što je ostala bez posla u školi, blokirana je i na pomenutoj platformi jer se snimala na javnom mestu, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading