NA OVE PRIČE O MUŠKARCIMA PADAJU I NAINTELIGENTNIJE ŽENE! U jedno posebno veruju, a nije NI BLIZU ISTINE

Autor: N.J.

Lifestyle

13.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako u ovo verujete, baš mnogo grešite!

NA OVE PRIČE O MUŠKARCIMA PADAJU I NAINTELIGENTNIJE ŽENE! U jedno posebno veruju, a nije NI BLIZU ISTINE

Foto: shutterstock

Mnogi će u junu upoznati srodnu dušu i zaljubiti se do ušiju

Znate onu staru priču: muškarci su opsednuti seksom, ljubitelji sporta, skupljači novca, prostodušni neandertalci... a žene su pričljive, tolerantne, karijeriste, traže muževe, mašine za pravljenje dece. U stvarnom svetu, stereotipi vas jednostavno sprečavaju da vidite istinu. Pročitajte najupornije mitove o muškarcima.

1. Muškarci žele poslušnu ženu

Istina je... muškarci koji nemaju utemeljen osećaj vlastite moći verovatno će želeti partnerku koja je pomalo napeta i samo klima glavom.

Međutim, muškarci koji su obavili svoj unutrašnji posao (ili čisti u glavi sami sa sobom)  i zaslužili sebi put do zrelosti, neće podneti takvu osobu. Oni žele partnera koji mu je ravnopravan, a ne nekoga koga će vrteti oko malog prsta.

Foto: Unsplash/Toa Heftiba

Zagljen par u krevetu

2. Muškarci ne žele da se transformišu i ne rade na sebi

Ovde se pre svega misli na unutrašnju promenu, i ovo nikako nije tačno! Muškarci žele da rade na sebi.

3. Muškarci se plaše da se skrase

U stvarnosti, mnogi muškarci su veoma orijentisani na vezu. Zapravo, studija je pokazala da žene žude za svojom nezavisnošću i vremenom koje provede same, i to više od muškaraca kada je reč o vezi.

Foto: Unsplash/ Jeremy Doddridge

Par zajedno pije kafu u krevetu

4. Muškarci imaju "ograničene emocije"

Ovo se odnosi na ono čuveno "dečaci ne plaču", u šta pa bar svaka druga ženska osoba veruje. Imati i doživljavati emocije stvarnost je i za muškarce i za žene.

Naravno, u mnogim kulturama muškarci su možda više potisnuli određene emocije nego njihove partnerke, ali to ne znači da ih nemaju. Muškarci imaju tendenciju da izvuku kraći kraj štapa kada je u pitanju "dozvoljeno" pokazivanje nežnosti, tuge i radosti (odnosno njihove ranjivosti).

Naravno da postoji bar jedna tačka koja je istinita u ovoj celoj priči, samo jednostavno nije sve ni tako crno, a ni belo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading