SVAKA KUĆA MORA DA IMA OVE DVE BILJKE BLAGOSTANJA: Posebno ženama donose veliku sreću, a poklanjaju se i onima koji žele prinovu

Autor: N.J.

Lifestyle

23.04.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da neke biljke imaju posebnu funkciju u kući.

SVAKA KUĆA MORA DA IMA OVE DVE BILJKE BLAGOSTANJA: Posebno ženama donose veliku sreću, a poklanjaju se i onima koji žele prinovu

Foto: Unsplash/ Clay Banks

Kada je reč o privlačenju bogatstva i prinove, mnogi primenjuju dobre stare trikove. Kako mnogi prate, određene biljke služe upravo za privlačenja svega dobrog u dom. Postoje dve biljke koje biste trebali da unesete u kuću ako želite da napredujete na svakom planu. 

Spatifilum

Jedna od njih je Spatifilum koji se u narodu i zove “ženska sreća“. Smatra se da ta biljka oseća sve što i vlasnica, znači ako biljka cveta i vlasnici će biti srećni i zadovoljni, odnosno procvetaće.  Zapravo, postoji verovanje da ova biljka donosi sreću. Odgovorna je i za žensku dobrobit pa se upravo zbog toga zove “ženska sreća”. Ako neudatoj ženi poklonite ovu biljku smatra se da će ona uskoro pronaći partnera i biti zaljubljena. A ako poklonite ženi koja je udata, onda to znači da joj priželjkujete prinovu.  Od davnina se primećivalo da su mnoge žene uspešnije ako u kući imaju ovu biljku. Devojke su se ubrzo udavale i dobijale decu, bile su voljene i sve im je išlo na poslovnom planu. 

Foto: Unsplash/Spacejoy

Biljke u spavaćoj sobi

Orhideja

Po starom verovanju orhideje predstavljaju ljubav. Cvet privlači samo pozitivno uključujući ljubav i lepe emocije. Pored toga, umiruje dušu i produbljuje prijateljstva. Stari Grci su orhideje povezivali sa plodnošću i muževnošću, tako da je ovo odličan poklon za sve žene koje hoće da se ostvare kao majke. To je ženski cvet blagostanja, tako da osim u kući možete ih držati i u radnom prostoru što je posebno pogodno. Najbolje je imati ih i u kancelariji kako biste napredovali, prenosi "Krstarica".

Foto: Shutterstock

Žena čisti orhideje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading