"GOJIM SE JER SAM NASTRAN": Cilj mu je da ima PREKO 300 kilograma, fotografije prodaje na sajtu za odrasle, a kada čujete koliko dnevno jede ŠOK (FOTO)

Autor:

Lifestyle

01.04.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi žele da smršaju, dok on želi da nabaci neverovatnu kilažu.

"GOJIM SE JER SAM NASTRAN": Cilj mu je da ima PREKO 300 kilograma, fotografije prodaje na sajtu za odrasle, a kada čujete koliko dnevno jede ŠOK (FOTO)

Foto: Instagram/ gaymerbull

Brajan Stil sa Floride na putu je ekstremnog debljanja i unosi više od 12.000 kalorija dnevno. Trenutno je težak 158 kilograma, a želi jednog dana da ima 342 kilograma. On je rešio da svoje telo, ili konkretno stomak, unovči pa je otvorio nalog na Onli fans - u kako bi objavljivao slike za svoje fanove.

Kad je započeo svoju transformaciju, težio je da ima oko 82 kilograma, a sada ima 158 i nastavlja da se goji. On jede najmanje 12. 000 kalorija radnim danima, a vikendom i više kako bi postigao zadat cilj. U intrevjuu za "Dejli star" rekao je:

- Rast je previše neverovatna aktivnost da se na nju ne bi "uzbudio". Biti ohrabren, hranjen i odrastao izuzetno je nastrano i ja to volim. Osim želje, za stvarno postizanje ciljeva potrebno je biti i posvećen. Dobijanje na kilaži pravi je izazov i potrebna je svakodnevna disciplina da se to održi.

U biografiji na Onli fans - u napisao je:

- Potrebno je sve više i više hrane da zadovoljim svoju potrebu za pomeranjem granica ljudske potrošnje i rasta i nemam izbora nego upotrijebiti sva sredstva od pretplatnika kako bih omogućio svoju opsesivnu potrebu za većim stomakom. Pridružite se kako biste ovog drskog bika naučili lekciju o pohlepi.

Foto: Instagram/ gaymerbull

Brajan bez majice

Brajan uglavnom konzumira hranu koja je kalorična. Iako jede mnogo nezdrave hrane, povremeno se hrani i zdravo kako ne bi uništio imuni sistem.

- Volim raznoliku hranu, to mi pomaže da jedem više porcija dnevno. Moj dan se obično sastoji od tri ili četiri velika obroka s međuobrocima i više šejkova tokom dana u teretani.

On vežba i stalno pretražuje nove savete o ishrani, a dva puta godišnje odlazi kod lekara da bi pratio zdravstveno stanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Steel (@gaymerbull)

 

- Za mene je najizazovniji aspekt gojenja prerastanje životnih granica. Odeća, vozila, čak i nameštaj, merila su napretka i njihovo prerastanje može doći u neočekivanim trenucima. Sada na primer ne mogu ni da sednem u neke automobile. Moraju postojati kompromisi i važno je to razumeti - završava on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading