OTKRIVENO GDE SE MALA JANA NALAZI 7 GODINA NAKON UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Devojčica je ista majka!

Autor:

Hronika

01.04.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju suđenje za ubistvo pevačice pred Apelacionim sudom.

OTKRIVENO GDE SE MALA JANA NALAZI 7 GODINA NAKON UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Devojčica je ista majka!

Foto: Srpski telegraf

Jana Marjanović

Uoči sedme godišnjice smrti pevačice Jelene Marjanović oglasio se rođak njene porodice koji je otkrio gde je danas mala Jana i kako podnosi celu situaciju.

- Jana je sada velika devojčica. Ima 12 godina. Ista je Jeca. Nedostaju joj roditelji. Samo ona zna kako joj je - počinje Jelenin rođak priču.

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

Jelena i Zoran Marjanović

Svi čekaju da vide šta će biti sa Zoranom i hoće li ga Apelacioni sud osuditi pravosnažno za ubistvo supruge, dodaje on.

- Prošlo je mnogo godina. Više ništa ne znamo i ne znamo u šta da verujemo. Čekamo da sud donese odluku. Sud ipak najbolje zna - naveo je za Blic.

Fokus na Jeleninoj ćerkici

Rođak porodice Krsmanović (Jelenino devojačko prezime) kaže da je svima Jana i njeno odrastanje u fokusu, te da žeke da je izvedu na pravi put.

- Ona je sada velika. Sve zna. Divno je i dobro dete. O njoj brinu Zoranovi brat i snaja - dodaje sagovornik.

Foto: Printskrin/Youtube/Zadruga Official

Jana i Zoran Marjanović

Da podsetimo, za ubistvo supruge Jelene Marjanović na 40 godina zatvora osuđen je njen suprug Zoran Markanović. On trenutno čeka suđenje pred Apelacionim sudom.

Ročišta na kojem će se razmatrati po žalbama Marjanovićevih advokata biće održana početkom juna, a Apelacioni sud će moći da presudu potvrdi, ali i da vrati Višem sudu u Beogradu na ponovno suđenje.

Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. godine oko 17 časova na borčanskom nasipu u naselju Crvenka udario još uvek nepoznatim predmetom u potiljak 9 puta, nakon čega je nesrećna žena pala u kanal i udahnula vodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading