CEO ŽIVOT JOJ BIO PATNJA: Tragična sudbina trudnice stradale u Zrenjaninu! Katarinina poznanica: Plakala je od sreće u očekivanju da postane majka

Autor:

Hronika

01.04.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Jovanović, koja je nađena mrtva sa nevenčanim suprugom Nenadom Bilićem, odrasla u hraniteljskoj porodici i nadala se boljim danima.

CEO ŽIVOT JOJ BIO PATNJA: Tragična sudbina trudnice stradale u Zrenjaninu! Katarinina poznanica: Plakala je od sreće u očekivanju da postane majka

Foto: Facebook

Mladu trudnicu Katarinu Jovanović (23) iz Ruskog Sela, koja je nađena mrtva sa nevenčanim suprugom Nenadom Bilićem (25) iz Zrenjanina, kroz ceo život je pratila samo patnja. Kada je pomislila da će joj se sreća konačno osmehnuti, zla sudbina ju je odnela,

SREĐIVALI KUĆU

Katarina, koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, i Nenad su se ugušili gasom iz plinske peći u iznajmljenom stanu u Ulici Emila Gavrila 23 u Zrenjaninu, dok su maštali kako će da se spasu nemaštine i da uživaju sa svojom bebicom. Prijateljica nesrećne devojke ispričala je za Republiku da je Katarina pre nekoliko dana plakala od sreće, hvaleći joj se da im je krenulo u životu.

- Isplakale smo se zajedno kada sam njoj i Nenadu kazala da ću im pomoći sve što bude trebalo oko kuće u Ruskom Krsturu koju su uzeli od moje mame da srede i da se skuće. Trebalo je da izmire dug za struju i punom parom su radili kupatilo. Kaća je rekla da joj činim više nego što bi majka, a ja sam zaista želela da im pomognem jer se radilo o dvoje poštenih mladih ljudi. Nesreća je bila jača od svega, tužna sam kao da sam izgubila nekog iz porodice - plačući je rekla Irenke Viola za Republiku.

Foto: Facebook

Irenke Viola

Prema navodima majke preminulog Nenada, on je radio je u privatnom pogrebnom preduzeću, ali je nedavno dobio otkaz. Katarina je bila dete iz hraniteljske porodice u kojoj je odgajana do punoletstva. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u srednjoj školi za osobe sa smetnjama u razvoju u Zrenjaninu.

- Katarina je kod nas bila od treće godine života i odselila se kada je napunila 18 godina. Bila je dobro dete, brinuli smo o njoj. Udala se u avgustu prošle godine i više se nije javljala, a završila je za šnajderskog tehničara, a on za auto-limara. Potresla nas strašno je vest o njihovoj tragediji - kazala je jecajući hraniteljka za Republiku.

UŽAS U STANU

Beživotna tela su komšija, gazdarica stana i policija pronašli 30. marta uveče nakon što su obili vrata koja su bila zaključana sa unutrašnje strane, pošto je komšija prijavio da je zajednički zid sa mladim parom preterano vreo.

- Kad sam pajserom provalio vrata zatekli smo užas. Momak i devojka su ležali na ćebetu, on na leđima, a ona okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari - rekao je komšija.

Gazdarica stana se sažalila na njih i planirala je da im pomogne tako što im ne bi naplatila kiriju.

 - Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi bili simpatični, ponudila sam im da samo plaćaju dažbine. Dogovor je bio da Nenad u ponedeljak dode na konačan dogovor, ali je tragedija sve prekinula - rekla je medijima 83-godišnja vlasnica stana.

Gas ugušio pesnika i suprugu

Na sličan način u svojoj kući u Reljkovićevoj ulici u Petrovaradinu, 7. marta 2021. umrli su i pesnik Milan Nenadić (73) i njegova supruga Ileana Ursu Nenadić (67), književnica i prevodilac.
Njih dvoje su se ugušili od gasa koji je curio tokom noći, dok su spavali, a gasni kotao se nalazio u kuhinji. Beživotna tela je pronašao njihov sin kada je došao da ih obiđe.

Vozili bicikle da uštede

Ispred stana dvoje mladih koji su se ugušili zatečena su dva bicikla.

- Pretpostavljam da su se prevozili biciklima kako bi uštedeli novac da prežive i da sutra imaju za bebu koju su čekali - rekla je jedna od komšinica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading