MANEKENKA NAVUČENA NA PLASTIČARA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Pogledam se u ogledalo i pomislim koliko sam ružna", a onda ženama poručila OVO!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.03.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Danas sam se pogledala u ogledalo i pomislila koliko sam ružna".

MANEKENKA NAVUČENA NA PLASTIČARA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Pogledam se u ogledalo i pomislim koliko sam ružna", a onda ženama poručila OVO!

Foto: Profimedia

Starleta Kejti Prajs (44) u poslednje vreme je u žiži javnosti zbog svih operacija koje je imala. Poslednji put, uradila je ogromne grudi koje su nesrazmerne sa ostatkom tela i kada je vidite prvo prošetaju one, a zatim joj "zapazite" glavu. I da to nije nikakvo preterivanje, shvatila je i ona sama, te je odlučila da stane za plastičnim operacijama.

Kada je rađena poslednja operacija grudi hirurzi su je upozorili da je zaista preterala i da joj je zdravlje ugroženo. To je inače 16. operacija po redu kako bi doradila svoje poprsje.

- Veruju da bi mogla naići na ozbiljne komplikacije uključujući opuštenu kožu oko grudi, probleme s držanjem, bolove u leđima i ramenima te moguće probleme s disanjem. Činjenica je, imala sam više operacija grudi nego muškaraca s kojima sam spavala i to je dobra stvar. Sada imam 44 godine i u mojim godinama nema mnogo žena koje mogu reći da su imale toliko muškaraca. Ali zapravo ne znam koliko sam operacija imala - priča ona.

Foto: YouTube/ Jeremy Vine on 5 - Official Channel

Kejti Prajs u emisiji

U jednom emotivnom delu intervjua priznala je:

- Nikad nisam srećna. Danas sam se pogledala u ogledalo i pomislila "Tako sam ružna".

Prisetila se svojih prvih operacija. Jedna je upravo bila kada je imala samo 18 godina.

- Prvi put sam imala sa samo 18 godina, grudi su mi bile veće pa manje, pa opet veće manje i sve tako. Preterala sam sa svim tim - priča i dodaje da ne zna koju veličinu brushaltera nosi:

- Ne nosim grudnjak, ne znam ni koji broj mi treba - zaključila je ona u TV šou sa voditeljem Džeremijem Vajnom, prenosi "Sun".

Takođe, istakla je da se boji za sve mlade devojke koje koriste filere i koriguju lice, te im je ovo bila neka vrsta apela da to ne rade.

Pogledajte fotografije Kejti Prajs u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading