ČEKALA JE SKORO TRI GODINE DA DOĐE NA RED I SMANJI GRUDI! Dala blizu 500. 000 dinara, život joj bio UNIŠTEN, a sada je otkrila kako se oseća posle zahvata! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.03.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa 12 godina je morala da nosi dva brushaltera da bi obuzdala grudi.

ČEKALA JE SKORO TRI GODINE DA DOĐE NA RED I SMANJI GRUDI! Dala blizu 500. 000 dinara, život joj bio UNIŠTEN, a sada je otkrila kako se oseća posle zahvata! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ phoebeh0wie

Fibi je oduvek mrzela svoje grudi jer su se prebzo ravijale, a prvi put je shvatila da ima problem sa samo 12 godina. Borila se s jakim bolovima u leđima i ramenima zbog težine grudi. I ne samo to, rekla je da su grudi bile toliko velike da su se spuštale do stomaka, zbog čega je posebno bila nezadovoljna. 

- Nosila bih sportski grudnjak s normalnim grudnjakom. Išla sam u školu koja nije imala uniforme i bilo mi je teško da pronađem udobnu garderobu. Velike grudi sve su mi uništile. Sve moje prijateljice bi nosile lepe haljine i majice na zabavama, a ja sam se pokrivala u široku odeću, džempere i jakne. Bilo je grozno i ​​bila sam tako samosvesna. Nikada nisam mogla kupovati u normalnim radnjama ili naručivati ​​odeću sa stranica kao moji prijatelji jer sam znala da mi nikad neće lepo stajati - objašnjava.

Foto: TikTok/ phoebeh0wie

Fibi pre operacije grudi

Velike grudi su joj ograničavale kretanje, što znači da se nije mogla pridružiti drugima tokom časova fizičkog. To je takođe značilo da nije mogla uživati ​​u teretani jer nije znala šta da obuče, a i bila je u stalnim bolovima.

- Samo sam htela da živim normalnim životom, da pozajmljujem ​​odeću svojih drugarica i da nosim ono što želim. Da sam nosila helanke sa visokim strukom, moje grudi bi sve pokrile. Zato sam se osećala debljom nego što jesam - iskreno dodaje.

Foto: TikTok/ phoebeh0wie

Fibi nakon operacije

Fibi je bila na listi čekanja od svoje 17. godine, ali pošto više nije mogla da izdrži, uštedela je 3800 funti za operaciju smanjenja grudi u Turskoj.

- Imala sam 17 godina kada sam počela ozbiljno razmišljati o smanjenju grudi. Razgovarala sam sa doktorom i upisala se na listu čekanja, no Kovid je sve pomerio i više nisam mogla da čekam. Tako sam prošlog leta odlučila da letim u Tursku na operaciju. Nisam previše razmišljala o tome i jednostavno sam odlučila da krenem. Grudi su mi bile u gipsu kad sam se probudila i bilo me previše strah gledati ih narednih nekoliko dana. Osećala sam se preplavljeno emocijama i trebalo je neko vreme da obradim "novo telo" - priča i dodaje:

- Bila sam šokirana koliko su mi grudi drugačije izgledale, ali sam bila tako zadovoljna rezultatima. Pre su bile velike, opuštene i obešene pa sam se takođe vizuelno smanjila. 

@phoebeh0wie Much requested vidoe on some questions regarding my reduction surgery in Turkey! #reductionsurgery #cosmeticsurgery #monoclinic ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Devojka je sada srećna zato što može da naruči odeću gde god želi jer zna da će joj pristajati, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading