ONA JE MOJ ZAŠTITNIK! Nakon tuče, Indi i Edita zakopala ratne sekire!

Autor:

Zabava

25.03.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi Aradinović priznala da joj je sestra Edita najveća podrška.

ONA JE MOJ ZAŠTITNIK! Nakon tuče, Indi i Edita zakopala ratne sekire!

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita, Indi Aradinović

Edita Aradinović i njena starija sestra Indi Aradinović neretko su glavna tema javnosti, pre svega zbog njihovog turbulentnog odnosa. Tako je nedavno na društvenim mrežama osvanula njihova tuča, nakon čega su brzo zakopale ratne sekire. 

Indi je snimila novu pesmu, a tekst za nju je pisala upravo Edita.

- Pesma je nastala u momentu kada sam se ja udavala i Edita je napisala ovaj tekst inspirisana mojom pričom. Ona je to donela na svoj način, moju sreću, sve što se tada dešavalo i da je ona moj zaštitnik. Svaka joj čast, ona je inicijator svega bila, a ja sam bila oduševljena i prihvatila na prvu - kaže Indi, prenosi Alo i govori o operaciji silikona koju je imala:

Republika

Foto: Republika.rs

Indi Aradinović

- Operacija je bila baš teška, oporavak još teži. Ali od aprila krećem sa nastupima, do tada će sve doći na svoje i u životu više nemam nikakva očekivanja. Samo dajem. Koliko dam, toliko neka mi se vrati. Kada se previše očekuje, onda možeš i da se razočaraš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading