OVO JE TAJNO ORUŽJE RUSKIH LEPOTICA PROTIV BORA: Probajte domaći melem koji uklanja sve nepravilnosti na licu kao od šale

Autor: N.J.

Lifestyle

08.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinje posebnu pažnju posvećuju nezi kože.

OVO JE TAJNO ORUŽJE RUSKIH LEPOTICA PROTIV BORA: Probajte domaći melem koji uklanja sve nepravilnosti na licu kao od šale

Foto: Unsplash/ Christopher Campbell

Devojka pozira na stenama

Ako želite porcelansku kožu, nežnu, zategnutu i mekanu - morate ovo probati! Ne košta apsolutno ništa, potrebna su vam dva sastojka koja će pomoći da vaše lice bude perfektno čisto i zategnuto. Pogotovo, ako ste neko ko zaista vodi računa o koži, predlažemo vam da probate ovaj recept, jer za razliku od nekih drugih proizvoda ne zahteva veliki trošak, a ni gubljenje vremena za pripremu.

Bore se brišu uz pomoć limuna i zelenog čaja!

Evo kako ruskinje čaj bez kuvanja koriste na poseban način da budu lepe i smanje bore. Svi imamo u frižideru tajno oružje protiv bora.

Foto: pexels.com

Limun isečen na kolutove

Potreban vam je zeleni čaj. Bitno je da se čaj ne kuva. Zapravo trik je upravo u vodi. Uzmite dve kesice čaja i njih ne prokuvate. Kesice natapate limunom. Umesto vode i toplog postupka, koristite hladan. 

Sada takvu kesicu koja je puna C vitamina i natopljena u limunu njom prelazite preko lica. Kao da se kesicama umivate, a zapravo brišete bore. Masirajte lice kesicama čaja. Nakon toga izmasirajte lice limunom. Nećete pronaći jednostavniji i bolji način za uklanjanje svih nesavršenosti na licu.

Ako nemate nikakvih kožnih problema, probajte ovaj trik!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading