VEČITIMA PRETE REKORDNE KAZNE! Zvezda i Partizan u OZBILJNOM PROBLEMU!

Autor:

Sport

08.03.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zbog ponašanja navijača na poslednjoj utakmici najljućih rivala.

VEČITIMA PRETE REKORDNE KAZNE! Zvezda i Partizan u OZBILJNOM PROBLEMU!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš tokom 169. večitog derbija

Crvena zvezda i Partizan su u vikendu za nama odigrali 169. večiti derbi u kojem je četa Miloša Milojevića ostvarila pobedu rezultatom 1:0.

Jedini pogodak postigao je Aleks Vigo u četvrtom minutu i sa ova tri boda Zvezda je gotovo osigurala titulu.

Derbi su obeležili i navijači oba kluba. "Delije" i "grobari" zapalili su ogroman broj baklji, a koristili su se i pirotehničkim sredstvima, te im prete ogromne kazne.

Republika

Foto: Starsport

"Delije" na večitom derbiju

 

U zvaničnom izveštaju koji je delegat ovog meča Vlado Glođović sastavio, navodi se da je zapaljeno ukupno 356 baklji, bačena su 34 topovska udara, dve petarde, 29 dimnih bombi i ispaljen je 31 vatromet.

Zaista, neverovatna brojka koja će večite puno koštati, te se prema najavama očekuju rekordne novčane kazne što bi mogao da bude ozbiljan problem za kase Crvene zvezde i Partizana. 

Glođović je u izveštaju istakao i da su ljudi na atletskoj stazi bili životno ugroženi, te da su navijači polomili čak 1.860 stolica.

Sada je sve na Disciplinskim organima Fudbalskog saveza Srbije koji bi u narednim danima trebao da donese konačnu odluku o kaznama za večite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading