NAJVATRENIJA APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA SVE POKORILA NOVIM VIDEOM: Nije slučajno omiljena - Dekolte u prvom planu pa zaigrala!

Autor:

Lifestyle

08.02.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Milanović je kao atomska bomba!

NAJVATRENIJA APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA SVE POKORILA NOVIM VIDEOM: Nije slučajno omiljena - Dekolte u prvom planu pa zaigrala!

Foto: Tiktok/anamilanovic23

Apotekarka zaigrala

Apotekarka i zvezda TikTok - a je Ana Milanović. Vatrena plavuša osvojila je srca mnogih čim se pojavila na ovoj društvenoj mreži. Iako spoj ta dva "posla" deluje nemoguće, ona je pokazala da može biti uspešna na svim poljima. Za čas, pročulo se ko je ona, a kada vidite jedan od videa biće vam jasno zbog čega.

Lepa apotekarka i medicinska sestra dolazi iz Kragujevca, a domaću javnost osvojila je smelim i vrelim video materijalom koji objavljuje na društvenoj mreži TikTok. Ona nekada peva i igra u apotekarskoj unifromi koja je dekoltirana i izazovna. Ne libi se ni da snimi video dok igra na stolici u apoteci, kao ni kada je kod kuće pa opušteno uživa.

S obzirom na to da nije javna ličnost, uspela je da prikupi blizu dva miliona "sviđanja" na TikTok - u, a nijedna njena objava ne može da prođe bez mnogobrojnih pozitivnih komentara. Od muškaraca koji je muvaju do prelepih komentara na račun fizičkog izgleda ili igranja - nikoga nije ostavila ravnodušnim. Jednim videom posebno je zapalila javnost i to kada je zaigrala uz pesmu:

@anamilanovic23 Sve sam greske u zivotu davno resila...🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🖤 #trending #fyp #fypシ ♬ original sound - 🎶 Muziku Pojačaj 🎶

"Ti si nestvarna", "Kraljice", "Carica si", "Dama uvek ostaje dama", "Atomska bomba od žene", samo su neki od pregršt lepih komentara ispod njenih videa dok se snima. Ipak njenim pratiocima najviše se dopao video dok igra u belom mantilu u apoteci.

Pogledajte njene fotografije u galeriji:

Da li se vama dopada Ana?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Puna

08.02.2023 18:50

Silikona i botoxa.Jedino je za industriju za odrasle dobra!!!

Milan

08.02.2023 18:52

Teška psihijatrija 😂😇🤣

Seka

08.02.2023 23:31

Predozirana.. ili ??