IVANIĆ "ZMAJEVE" PRETVARA GUŠTERE: Mirko uvek inspirisan protiv Voždovca!

Autor:

Sport

08.02.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prethodnih šest mečeva koje su crveno-beli igrali sa Voždovcem upisao se šest puta u strelce.

IVANIĆ "ZMAJEVE" PRETVARA GUŠTERE: Mirko uvek inspirisan protiv Voždovca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 14 časova gostovati Voždovcu u okviru 21. kola Superlige Srbije, a sudeći po učinku u prethodnim susretima, tom duelu se najviše raduje Mirko Ivanić.

Republika

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Mirko Ivanić je fudbaler koji se u Crvenoj zvezdi najviše raduje utakmicama protiv Voždovca. Na prethodnih šest mečeva koje su crveno-beli igrali sa Voždovcem upisao se šest puta u strelce, tako da je u sjajnom nizu, a meč u subotu mogao bi da dodatno popravi taj skor, što bi narednog rivala Zvezde svrstalo u koš sa Mladosti i Novim Pazarom, ekipama kojima je vezni fudbaler iz Bačkog Jarka postigao sedam golova.

Ivanićev niz protiv Voždovca počeo je još 20. septembra 2020. godine kada su crveno-beli na Marakani ostvarili najubedljiviju pobedu u toj sezoni, a rezultat je bio 6:0. Tada je Ivanić u 57. minutu prihvatio loptu na dvadesetak metara, i "iz kolena" pogodio dalji ugao Prekovićevog gola, a osim njega pogađali su i Gavrić, Nikolić, Pavkov, kao i dva puta Falćineli.

Da Ivanić ume i glavom protiv Voždovca, pokazao je 15. marta 2021. godine kada je njegovim pogotkom došlo do preokreta rezultata, a prethodno Ben, pa zatim i Gavrić i Vukanović potvrdili pobedu od 1:4, ali i 1. decembra, s tim da je tada meč završen rezultatom 1:0. To znači da je Ivanićev pogodak direktno doneo pobedu Zvezdi, a jedina razlika je što je ovog puta asistent bio Katai, u odnosu na Gavrića.

Sreća prati hrabre, a to se pokazalo u meču 3. marta 2022. godine kada je Ivanićev gađao, a lopta u međuvremenu zakačila defanzivca Voždovca i završila u mreži. Utakmica je završena rezultatom 0:3, a osim Miće, pogađali su još Katai i Ohi. Na proslavi 33. titule iz prethodne sezone, i utakmice na Marakani sa Voždovcem se i kapiten Milan Borjan upisao u strelce.

Ipak, najblistaviju partiju protiv Voždovca, Ivanić je odigrao ove sezone. Bio je to 13. avgust 2022. godine kada je Ivanić osim pogotka, upisao i tri asistencije - Pešiću, Bukariju i Benu, a susret je završen rezultatom 4:0. Prethodno je asistirao u još tri navrata. Na poslednjih šest utakmica Mirko Ivanić ima šest pogodaka i šest pasova koji su pretvoreni u golove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading