KRTICA U REDOVIMA JUVENTUSA! Navijači "stare dame" BESNI - on je IZDAJNIK!

Autor:

Sport

08.02.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice giganta iz Torina kipte od besa.

KRTICA U REDOVIMA JUVENTUSA! Navijači "stare dame" BESNI - on je IZDAJNIK!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Juventusa Matija de Šiljo našao se na žestokom udaru navijača torinskog kluba, pošto je isplivala informacija da je navodno sarađivao za tužiocima tokom istrage zbog finansijskih malverzacija.

 

 

Zvanično, fudbaleri Juventusa su se odrekli četiri mesečne plate 2020. godine kako bi pomogli klubu da pregura krizu uzrokovanu pandemijom. Međutim, to je bila priča za javnost. Znali su od starta da će dobiti novac "ispod stola", što su potvrdile i poruke na "WhatsAppu" koje je kapiten Kjelini slao saigračima.

Sporne poruke istražnim organima navodno su pokazali bivši fudbaler Juventusa Matijas de Liht i De Šiljo, koji je i dalje član kluba.

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Matija "propevao", navijači su ga ozbiljno "uzeli na zub", nazivaju ga pacovom i "izdajnikom"...

Podsetimo, Juventus je kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog raznih sumnjivih poslova, a postoji mogućnost da budu još drastičnije kažnjeni jer su se pojavili dokazi o navodnim prevarama koje su pravili prilikom ispalata plata igračima tokom pandemije korona virusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading