OVO NIKADA NISTE VIDELI: Svet u ŠOKU - najbizarniji penal u istoriji sviran u Rumuniji! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.02.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ostali u neverici da se VAR oglasio i da je arbitar pokazao na belu tačku.

OVO NIKADA NISTE VIDELI: Svet u ŠOKU - najbizarniji penal u istoriji sviran u Rumuniji! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/samstreetwriters

Penal na meču Farul - Univ. Krajova

Fudbaleri Farula pobedili su na svom terenu Univerzitatea Krajovu sa 2:1 u utakmici rumunskog prvenstva, ali je ovaj meč prošao u senci izuzetno sumnjivog penala koji je dosuđen za domaće.

Naime, ekipa Farula je vodila sa 1:0, a onda se u 32. minutu desilo nešto neočekivano. Golman Krajove Gijedrius Arlauskis je uhvatio jednu loptu u svom kaznenom prostoru, a zatim je krenuo da je ispuca. Ipak, nakon što je izbegao kontakt sa jednim igračem, sudario se sa igračem Farula Mihajlom Popeskuom, koji je zatim pao kao pokošen.

Glavni sudija meča Andrej Hivulete je prvo pokazao da je u pitanju faul nad golmanom, ali je ubrzo VAR reagovao, pa je sudija otrčao da bi pogledao snimak. Na kraju, doneo je jako bizarnu odluku da pokaže na belu tačku.

Bez obzira na proteste, penal je izveden, a u gol ga je pretvorio Jonut Larie za vođstvo Farula od 2:0. Uspeli su gosti iz Krajove da smanje do kraja na 2:1 preko Dana Nistora, međutim sporni penal je odlučio pobednika utakmice, pa je Farul došao do sva tri boda.

Na ovaj način, domaćin je uspeo da ostane prvi na tabeli, sa bodom prednosti ispred Kluža, dok je ekipa Krajove na petom mestu rumunskog šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading