STARI OBIČAJI KAKO DA PRIVUČETE NOVAC NA BOŽIĆ: Veruje se da će se samo ovako pare lepiti za vas!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.01.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako uradite ovo na Božić, veruje se da ćete privući novac – radi se o sledećem.

STARI OBIČAJI KAKO DA PRIVUČETE NOVAC NA BOŽIĆ: Veruje se da će se samo ovako pare lepiti za vas!

Foto: shutterstock

Odvajanje novca za troškove

Božić je hrišćanski praznik kojim se proslavlja rođenje Isusa Hrista. Srpska pravoslavna crkva koristi Julijanski kalendar po kom je Božić 7. januara. Julijanski kalendar mnogo je stariji i uveo ga je Julije Cezar 46. godine pre nove ere. Mnogobrojne običaje povezujemo sa Božićem i Badnjim danom, i retko ko ih ne poštuje. Obično se dočekuje u sreći i veselju i svaka porodica želi upravo da ga proslavi na najlepši mogući način. S obzirom na brz način života, svakodnevnicu gde se jedva sretnemo sa parterom i porodicom, ovo je odlična prilika da se svi okupe i uživaju u zajedničkim trenucima.

Ipak, nekad to uživanje "poremeti" nedostatak novca i generalno loše finansijsko stanje zbog kog ne možemo da se u potpunosti opustimo. Zato, pročitajte neke savete kako možete sami privući novac, a neki veruju da ovo stvarno "radi"!

Načini da privučete novac

Prvi, možda ne i idealan za vašu trenutnu situaciju, s obzirom na to da su praznici, je verovanje da kada primate platu ne smete skinuti odmah novac sa računa, već morate pustiti da “prenoći” na računu, kako bi novac češće “dolazio i lepio se” za vas.

Foto: Shutterstock

Privlačenje novca kao "magnetom"

Lovorov list

Drugi način je da napišete želju na lovorov list i da ga nosite u novčaniku. Za vreme mladog ili punog Meseca, morate ga spaliti.

Računi

Još jedan, možda i logičan trik, je da u novčaniku ne bi trebalo da nosite račune ili na primer neke potrošene vaučere. Izbacite sve što ste iskoristili kako bi bilo prostora za “dolazak novca”.

Promenite loša uverenja o novcu

Prestanite da imate loše mišljenje o novcu i sopstvenim postignućima. Šta to znači? Nemojte se voditi onim “nikad neću zaraditi toliko, ja nemam toliko novca” i slično. Zamišljajte da vam je novčanik uvek pun, pišite ono što želite da ostvarite. Kako budete ispunjavali cilj za ciljem, isto to i precrtajte na papiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading