NAJBOLJA ILI NAJLUĐA FORA? Ako nemate otvarač za flašu, sve što vam treba je OVO (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta da radite kada nemate otvarač.

NAJBOLJA ILI NAJLUĐA FORA? Ako nemate otvarač za flašu, sve što vam treba je OVO (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Nismo sigurni koliko ovo "radi", ali video pokazuje da je moguće. Spremili ste flašu vina, čekate drugaricu ili dečka, i onda shvatate da nemate otvarač. Nemojte pokušavati da nožem ugurate pampur u flašu ili još gore da razbijate vrh flaše, jer nikada ne znate da li je neki deo stakla ostao u piću.

Foto: pexels.com

Muškarac i žena piju piće

TikTok je nepresušan izvor smeha, ali i ideja. Često izdavajamo mnogobrojne trikove baš sa ove društvene mreže, neki su i više nego odlični, a drugi su pomalo i suludi. Ovoga puta jedan dečko podelio je video i objasnio kako je on uspeo da otvori flašu za vino bez otavarača. On je za taj postupak iskoristio peglu za kosu. Nakon što je video ovaj trik i sam je želeo da isproba. Navodno bi trebalo peglu za kosu da uključite da se zagreje, a zatim da je stavite oko "grlića" flaše kako bi se grejao. Nakon što se grlić flaše zagrejao, pampur je počeo da izlazi. Za to mu je bilo potrebno malo vremena, ali je uspeo.

 

 

Zvuči suludo zar ne? Bilo kako bilo ovaj trik radi, ali ne preporučujemo ovo za stalnu upotrebu, već samo za neki hitan slučaj, ipak staklo i toplota nisu tako dobra ideja. Moglo bi da dođe do opekotina, ako prsne vreo alkohol nakon grejanja peglom.

Ljudi su mu pisali kako su oduševljeni ovim genijalnom idejom, a neki su tvrdili da će ipak vino otvarati na stari dobri način.

Kako se vama dopada ovaj trik?

Inače, postoje još neki načini kako biste mogli da otvorite flašu bez otvarača. Možete da uzmete makaze, i da jedan krak ugurate u sredinu pampura. Onda bi trebalo da ih polako spajate i vučete na gore. Pre isprobavanja ovakvih trikova budite oprezni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading