TREBA VAM JEDNA KESA DA BI BIO KAO NOV! Ovako najjednostavnije očistite tuš, svi žale što ovo nisu znali ranije! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.11.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite ovaj jednostavn trik i vaš tuš će biti kao nov!

TREBA VAM JEDNA KESA DA BI BIO KAO NOV! Ovako najjednostavnije očistite tuš, svi žale što ovo nisu znali ranije! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Čišćenje kamenca

Skidanje kamenca sa glave tuša može biti naporan, ali i dosadan kućni posao. Verujemo da je čišćenje kupatila nekima posebno gadan posao, ali uz sitne trikove možete sebi znatno olakšati. Kamenac na glavi tuša ne samo da izgleda ružno, već i otežava tuširanje. Ako mlaz vode sporo ide znači da su rubice na tušu začepljene. Fokusiraćemo se na sastojke koje imate kod kuće i ne zahtevaju mnogo novca. Tiktokerka Kripikiki podelila je svoj trik i time oduševila mnogobrojne korisnike ove društvene mreže.

Treba vam neka gumica, sirće, voda i kesa.

Pomešajte vodu i sirće u kesi u razmeri jedan prema jedan. Tečnost stavite u kesu. Tu mešavinu stavite na glavu tuša i zavežite gumicom za kosu. Tako da rupice tuša budu uronjene u tečnost. Pustite da stoji bar 15 do 20 minuta, najbolje do sat vremena. Zatim uzmete jednu čačkalicu i očistite svaku rupicu pojedinačno. Nakon što je prošlo određeno vreme, pustite vrelu vodu i isperite sve.

Trik kako da očistite glavu tuša

Foto: pixabay.com

Sređeno kupatilo
@creepykiki #stitch with @thekali.xanh2594 thank goodness it wasn’t that gross! Idk if I could shower again if it were… #vinegarhacks #cleantok #showerhead #fypシ #foryou ♬ original sound - Kirsten❤️

 

Dva miliona ljudi pogledalo je video, a mnogima se dopao njen način rešavanja ovog problema, te su svi oduševljeni neverovatnom idejom, a mnogi žale što ovo nisu znali ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading