IMA POVREDU GLAVE I VRATA! Oglasio se sin žene koja je pretučena na pijaci na Karaburmi (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

04.12.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena brutalno je pretučena na pijaci u Beogradu, zadobila je povrede od nepoznatog muškarac, a njen sin je na društvenoj mreži potvrdio da mu je majka napadnuta.

IMA POVREDU GLAVE I VRATA! Oglasio se sin žene koja je pretučena na pijaci na Karaburmi (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/Stop Nasilju

- Sprečiti siledžijama da rade na javnim mestima. Danas u jutranjim časovima, majka mi je napadnuta od strane muškog siledžije koji prodaje na maloj pijaci na Karaburmi. Kad udari jednu ženu na pijaci pred narodom, ko zna šta radi tek svojoj ženi i deci kad je kod kuće. Sprečiti siledžijama da rade na javnim mestima - napisao je sin žene koju je pretukao nepoznati muškarac na pijaci na Karaburmi u Beogradu.

Podsetimo, snimak je osvanuo danas na društvenim mrežama, a sin napadnute žene oglasio se i objavio fotografije na kojima se vide povrede koje je ona zadobila

On je poručio da "živimo u vremenu gde pošten čovek ne može da zaradi svoje parče hleba bez da bude ugrožen", prenosi Kurir.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

 

Podsetimo, na jezivom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se žena koja radi na pijaci, a onda joj je prišao stariji čovek koji ju je besomučno tukao, udarao svuda po telu, dok su ostali ljudi koji su bili tu, ostali nemi. U jednom trenutku joj je samo jedan čovek prišao da pomogne.

 

 

Žena je nakon incidenta posetila lekara, a po izveštaju koji je dobila ima povrede glave, vrata, ograničeni spazam i stres koji je preživela.

U zvaničnom lekarskom izveštaju, koji je, takođe, objavljen na društvenim mrežama, stoji da je žena navela da je povređena od strane poznatog lica. Žali se na bolove u regiji kičme, druge ortopedske povrede negira. Bol na peruksiju nad spinozusima C kičme, pokreti vrata, ograničeni spazam PVM, navodi perestazije ruke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading