ZALJUBILA SE U DVOSTRUKOG UBICU: Ovako je zaprosio, čekaće ga više od DECENIJE, a sad su zajedno uradili SULUDU STVAR (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona će ga čekati koliko god bude trebalo.

ZALJUBILA SE U DVOSTRUKOG UBICU: Ovako je zaprosio, čekaće ga više od DECENIJE, a sad su zajedno uradili SULUDU STVAR (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/ naomiellaoquendo

Naomi Vajs zaljubila se u Viktora Okenda, zvanog Životinja - nakon što je postala mentorka u zatvoru. Zanimljivo je da su se povezali putem onlajn dopisivanja što je dovelo do romanse koja je zaprepastila Naominu porodicu. On bi trebalo da bude u zatvoru do 2034. godine jer je ubio dva rivala iz bande, a osuđen je i za tri oružane pljačke.

On nije čudovište

- Viktor nije čudovište, on je ljudsko biće. Ni u najluđim snovima nisam planirala da se zaljubim u zatvorenika, ali dogodilo se i ne bih to menjala. Viktor je najljubazniji čovek kog sam ikad upoznalo. Ljudi bi mogli osuđivati ​​pre nego što saznaju celu priču, ali ja ne mogu zamisliti svoj život bez njega - rekla je ona i objasnila da tek nakon što su bili u kontaktu dve nedelje, priznao je da je ubio dvojicu muškaraca 2010. kada je imao 19 godina. 

Foto: Izvor: Instagram/ naomiellaoquendo

Naomi Vajs fotografija sa Instagrama

Priznao ubistvo

Viktor je priznao dve točke optužnice za ubistvo drugog stepena, upad u dom i pljačku.

- Bila sam šokirana. Bilo je puno toga što je trebalo da shvatim. Želela sam da znam kako se oseća zbog onoga što je učinio. Da ga nije bilo briga, to bi bila crvena zastavica, ali on se jako kaje - kaže ona.

Oni su uradili tetovaže, te je ona istetovirala njegovo ime licu, a prezime na ključnoj kosti. I uprkos njegovim zločinima, Naomi kaže da je Viktor muškarac sa kojim želi da bude.

- Nisam mogla da prestabem da razmišljam o Viktoru. Stalno sam proveravala svoj telefon i dobijala "leptiriće" kad bi odgovorio. Nakon nekoliko nedelja znala sam da to više ne mogu poricati. Rekla sam Viktoru da mi je žao, ali počela sam da se zaljubljujem i morala da sam se povučem.

 

 

Rekao joj šta oseća

- Molio me da mu dopustim da me nazove, a preko telefona mi je priznao da i on nešto oseća prema meni. Bio je to prvi put da smo razgovarali telefonom i bila sam iznenađena koliko je njegov glas bio lep. Razmenili smo slike i Viktor mi je poštom poslao ljubavna pisma i umetnosti. Prvo je bilo pismo u kom je rekao da veruje da smo partneri. Odgovorila sam da se slažem. Poslao je i moje portrete koje je nacrtao. On je briljantan umetnik i radi tetovaže u zatvoru.

U početku je Naomi, koja je imala dve veze koje su trajale više od četiri godine, Viktora držala u tajnosti.

Zaprosio je preko telefona

Naomi je dobila veliki svežanj ljiljana i ruža.

- Otvorila sam poruku i bila je od Viktora, koji me je pitao da se udam za njega. Uz poruku je bio i predivan dijamantni prsten. Nazvao me tog dana i bila sam u suzama. Napokon je dobio '"Da". Viktor je slao gomilu pisama i slika. Jedan je čak bio naš crtež na dan našeg budućeg venčanja, nije bio baš suptilan. Moja mama je to sigurno videla, ali nije komentarisala.

 

 

Intimni na telefonu

Naomi troši oko 270 funti mesečno na telefonske pozive i e - poštu - 20 dolara je za slanje 200 poruka na Viktorov zatvorski račun. Čak šalje i hranu, objašnjavajući:

- Svaka tri meseca dopušteno mi je da pošaljem paket hrane koji košta 100 dolara, pa sam to počela činiti. Bračne posete nisu dopuštene u Mičigenu, ali seks za mene ne krši dogovor. Pokušavamo biti intimni preko telefona kad god možemo. Pronalazimo trenutke za zajedničku intimnost. Takođe smo u kontaktu tokom dana i Viktor je tako dobar.

 

 

U međuvremenu, ona se nada da bi potencijalni novi zakon mogao skratiti Viktorovu kaznu - i planira se preseliti u SAD kako bi bila tu za njega.

- Ni na koji način ne odobravam ono što je učinio, ali služio je dosta kaznu zbog toga. Nadam se da ću se preseliti tamo sledeće godine kako bih mogla organizovati naš život i biti spremna za dan kada on napusti zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading