OVAKO ĆETE KONAČNO PRIVUĆI NOVAC! Stavite ovu biljku u novčanik i samo posmatrajte kako sve dobijate

Autor: N.J.

Lifestyle

05.11.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magičan trik za privlačenje novca!

OVAKO ĆETE KONAČNO PRIVUĆI NOVAC! Stavite ovu biljku u novčanik i samo posmatrajte kako sve dobijate

Foto: Shutterstock

Lovor se smatrao svetim drvom u starom veku, bio je simbol boga Apolona, a rimske vojskovođe su pobedu ovenčavale lovorim vencem. Ima brojne zdravstvene prednosti, malo kalorija, doprinosi povećanju vlakana, minerala, vitamina...

U feng šui pravilima i prema narodnom verovanju, ima magično svojstvo - veruje se da može privući novac i ostvarenje želja. U poslednje vreme često se govori i o čišćenju negativne energije, te se veruje da lovorov list odbija negativnu energiju i energetski čisti prostor.

Novac

Takođe, prema starim verovanjima lovorov list je vrta amajlije (spominjali smo gore i pobede), zato se mislilo da ako ga stavite u novčanik i nosite sa sobom, ili ispod otirača na kućnom pragu, privlačite bogatstvo i novac.

Foto: shutterstock

Novac u džaku

Žaba

Većina vas sigurno ima figuru žabe kod kuće, i to nije ništa čudno, već je prema stručnjacima feng šuija ispravno. Feng šui žaba novca  privlači bogatstvo, prosperitet i novac. Preporuke su da nikada žabu ne stavljate na pod, kao ni na prozor ili ispod prozora.  Ona se drži u domu najčešće na ulazu ili na radnom stolu, a prema feng šui pravilima možete ovaj feng šui magnet za obilje staviti u novčanik.

Paljenje lovorovog lista

Nekada se i preporučuje paljenje lovorovog lista jer deluje umirujuće. Sve što bio trebalo da uradite je da zapalite jedan list i da izađete iz prostorije. Vratite se nakon 10 minuta. Mirisi će delovati opuštajuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading