OVAJ BROJ ODMAH ZAPIŠITE I STAVITE U NOVČANIK: Privlači novac, a biće vam i amajlija!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje je da broj napišete na papir i istavite kao amajliju u novčanik.

OVAJ BROJ ODMAH ZAPIŠITE I STAVITE U NOVČANIK: Privlači novac, a biće vam i amajlija!

Foto: pixabay.com

Numerologija otkriva da bi jedan kod trebalo da nosite uz sebe. Poteškoće u vezi sa retrogradnim Merkurom su pri kraju, ali da biste se zaštitili i okrenuli energiju u svoju korist, prema numerolozima, trebalo bi da imate kod. To je 865 koji ćete nositi u novčaniku.

Da bi ovaj broj zaštitio porodicu, onda je najbolje da bude na nekom vidljivom mestu u kući i da bude u svakom slučaju ispisan plavom bojom. Ako se pitate zašto baš broj u kući, jer je to centralno mesto okupljanja porodice i postavljanje broja na primer u dnevnu sobu, veruje se da na neki način štititi kuću.

Foto: pixabay.com

Roditelji se igraju sa decom

Finansije

Isti ovaj papir, ispisan plavom bojom, stavite u novčanik i nosite svuda sa sobom do kraja ove nedelje, ako želite da privučete novac. Na kraju nedelje papir se baca u vodu.

Prema verovanju, numerologija je najpouzdanija metoda da poboljšate svoje finansijsko stanje, pronađete srodnu dušu ili budete uspešni. Da li ste znali da svako ima svoj srećni broj, i on se veoma lako određuje. Prema numerolozima, brojevi su jako moćni i lako ćete izračunati svoj jer se sastoji od brojeva datuma vašeg rođenja. Saberete ih i dobijete jedan broj. Takođe, svaki horoskopski znak ima svoj srećni broj, ali pre svega bitna je podela u zavisnosti kom elementu pripada znak:

Voda (Riba, Škorpija, Rak)

Zemlja (Jarac, Devica i Bik)

Vazduh (Vaga, Vodolija, Blizanci)

Vatra (Lav, Strelac, Ovan)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading