ONO ŠTO URADITE 25. OKTOBRA ODRAZIĆE SE NA NAREDNIH NEKOLIKO GODINA: Ovo je najmoćniji dan i zato morate uraditi sledeće

Autor: N.J.

Lifestyle

25.10.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je mnogo bitno kako se ponašate.

ONO ŠTO URADITE 25. OKTOBRA ODRAZIĆE SE NA NAREDNIH NEKOLIKO GODINA: Ovo je najmoćniji dan i zato morate uraditi sledeće

Foto: pixabay.com

Astrolozi kažu da se danas svet rekonfiguriše, sve staro se ruši i više nema povratka. Sada je najvažnije naći sopstveni stav, jasnoću, tačnost delovanja i veoma je bitno potpuno isključiti spoljne izvore ometanja, kako biste sačuvali jasne misli i zdravlje, piše "Stil".

25. oktobra počinje važna pripremna faza. Sve što se danas uradi imaće jasan i snažan uticaj na narednih nekoliko godina. Stoga danas morate biti posebno odgovorni, a ovaj period će trajati sve do 8. novembra.

Važno:

- Sve što budete radili od 25. oktobra do 8. novembra odražavaće se na vaš rast i razvoj

- Sve što budete uradili za sebe, pomoći će vam da postanete još bolji, veći i pametniji.
- Zbog toga je veoma važno dorediti svoje prave namere, ciljeve, liste želja. Jednostavno napišite svoj cilj i napravite prve korake, učinite nešto važno u tom pravcu, razmislite i krenite!

Foto: Shutterstock

Partneri ne razgovaraju nakon svađe

- Izbegavajte ogovaranje, govorkanje i ne prljajte misli tračevima.
- Ne dozvolite da vas situacija sa posla optereti - samo zamislite da je to posao i da ste tu samo pola dana, a da vas kod kuće čeka pravi život.
- Sa partnerom može biti škakljivo - spremite se na rasprave, svađe i dokazivanje nadmoći. - Ukoliko ne želite ozbiljne probleme - izbegavajte prepirke.

Preporuka:

Danas pa do kraja pomračenja koje traje do 8. novembra - nađite sebi neki interesantan hobi ili cilj koji će vam zaokupiti pažnju, odvući vas od vesti, histeričnih ljudi, strahova, manipulacije itd...

Samo tako ćete uštedeti energiju i osloboditi svoj kreativni potencijal i prizvati lep život.

Izazov:

U ovom periodu od 25. oktobra pa sve do 8. novembra pokušajte da ne kritikujete i ne ogovarate nikoga. I upamtite "Kako zračiš, tako i privlačiš".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading