ANDREJ SE BUDIO TOKOM NOĆI I VRIŠTAO! Viki otkrila da joj sin danas nije smeo sam u školu: Ostaće mu trauma za ceo život!

Autor:

Zabava

25.10.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna noć je iza Viki Miljković

ANDREJ SE BUDIO TOKOM NOĆI I VRIŠTAO! Viki otkrila da joj sin danas nije smeo sam u školu: Ostaće mu trauma za ceo život!

Foto: ST/D. Kadić

Viki Miljković

Viki Miljković prvi put se pojavila na snimanju "Zvezda Granada" nakon što joj je sinoć napadnut sin Andrej u prestoničkom naselju "Beograd na vodi". 

Naime, pevačica je za Republiku otkrila šta se dešavalo sinoć u njenom porodičnom domu, pa dodala da joj je kuma Ceca Ražnatović pružila veliku podršku. 

-Mnogo sam potrešena. Hvala Bogu, Andreju se ništa strašno nije desilo, kako je moglo da bude. Nisam neko ko odmah sve iznosi u medije, ovo radim zbog druge dece, čiji roditelji nisu javne ličnosti i nemaju prilike da javno govore - počela je da priča Viki za Republiku, pa dodala: 

-Andreja je sve večeras stiglo, ostaće mu traume do kraja života, mi ćemo se potruditi da ne budu velike. U tom trenutku bio je pod adrenalinom, tek kada je došao kući počeli su da mu se vrte filmovi po glavi. U toku noću se budio, vrištao, proživljavao. Jutros se plašio da ide sam u školu, Taške ga je odveo, jer on je ipak dete. Ovo je apel svim nadležnim organima da se pojača policijska kontrola na mestima gde ima više migranata, a svi znamo koja su to mesta - objasnila je pevačica. 

Republika

Foto: republika.rs

 

Viki je otkrila da su joj u ovom nimalo prijatnom trenutku podršku pružile brojne kolege, a da je za celokupnu medijsku pažnju zaslužna njena kuma, Ceca Ražnatović. 

- Ceca je bila sa mnom, ona je digla frku oko svega, ja možda i ne bih. Sve kolege su bile uz mene. Mili je digao sve na viši nivo, David je hteo da ide u po noći da traži migrante, verujem da će policija da uradi sve što je u njihovoj moći - rekla je Viki za Republiku.

Na pitanje kako će se od sada ophoditi prema problemu koji se desio njenom sinu, pevačica je rekla:  

-Dete mora da nastavi da živi normalno. Možda sada dok sa vama pričam, nekom detetu se dešava isto. Možemo samo da molimo Boga da do toga ne dođe, uvek se desi kako je suđeno. Molim Boga da sačuva moje dete i drugu decu. Verujem da će policija da da sve od sebe - završila je Viki. 

Šta je još Viki rekla, poslušajte u video-zapisu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading