PAZITE SE POMRAČENJA SUNCA 25. OKTOBRA: Neki će sve priznati partneru, a drugi će imati finsijskih poteškoća, a ovo niko ne sme da radi!

Autor: N.J.

Lifestyle

21.10.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna promena čeka većinu horoskopskih znakova!

PAZITE SE POMRAČENJA SUNCA 25. OKTOBRA: Neki će sve priznati partneru, a drugi će imati finsijskih poteškoća,  a ovo niko ne sme da radi!

Foto: pixabay.com

Krajem meseca, preciznije 25. oktobra 2022. dogodiće se promene horoskopskim znacima. Kako da se ponašate u tom periodu i šta nam donosi, otkrila je astrološkinja Nadežda Černiševa.

Posebnost ovog pomračenja je u tome što se dešava na dan mladog Meseca, u astrologiji se ovaj fenomen naziva "Crni Mesec". U tom periodu se oseća jak psihološki pritisak i preterana emocionalnost. Takođe, Venera će se na ovaj dan približiti Suncu, što može negativno da utiče na ljubavne odnose. Veliki broj planeta u blizini Sunca sugeriše da će pomračenje biti izuzetno značajno i sudbonosno. Nateraće nas da delujemo brzo i odsečno, da zaokružimo i stavimo tačnu na odnose i događaje koji nas već dugo muče. Rezultati pomračenja neće se videti odmah, već u narednih šest meseci.

Foto: Unsplash/ mikepetrucci

Mesec noću

 

Na dan pomračenja i nedelju dana posle, ni u kom slučaju ne treba potpisivati važne ugovore, jer u suprotnom ćete veoma zažaliti. Sunce jače deluje na muškarce, posebno na one na vodećim pozicijama, pa je bolje da izbegnete "talasanje" na poslu. Sačekajte najmanje 7 dana. Takođe, ovaj period nije povoljan za postavljanje ciljeva, pravljenje planova i slično, već favorizuje učenje, samoanalizu, okretanje duhovnosti i ostalo, piše "Kurir".

Ovan

Ovan će biti ozbiljno pogođen ovim aspektom. Neko će konačno odlučiti da sve prizna partneru i da se preda celom dušom i srcem, dok nekog očekuje nagli prekid veze.

Bik

Za Bika će ovaj period biti pravo iznenađenje. Intuicija vam je neverovatno izražena, sve što ste nekada mislili, sada sagledavate iz druge perspektive. Imaćete koristi od ovoga.

Blizanci

Ovo pomračenje Blizance može da podstakne da spakuju kofere i otputuju i to ne samo turistički, već da potpuno preokrenu život i sreću okrušaju u drugoj zemlji.

Foto: shutterstock

Horoskopski znaci tumačenje

 

Rak

Za Rakove će doći odlučujući trenutak u poslu. Neko će naći novi posao, dok će drugi, naprotiv, ostati bez istog. Što je najvažnije, ove promene će za Rakove biti korak napred.

Lav

Lavovi treba da očekuju iznenađenja vezano za porodicu, stariju braću ili sestre. Desiće se neočekivana promena u njihovim životima, a koja će uticati i na ovaj znak. Ne ulazite u rasprave.

Devica

Device bi trebalo da posebno obrate pažnju na zdravlje. Savet je da se posvete jogi ili meditiranju.

Vaga

Za Vagu će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se dešava u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene - imidža, ljubavi, glavnih životnih principa... Savet je da se čuvaju bolesti.

Škorpija

Škorpiju očekuju problemi s parama. Proverite sve svoje kartice i lozinke. Ne ulažite u sumnji

Strelac

Za Strelca, pomračenje će prvenstveno uticati na mlađu braću ili sestre. Pružite im pomoć ako im je potrebna podrška. Postoji mogućnost naglašenog rivalstva na poslu.

Foto: Shutterstock

Kako horoskop utiče na ljubavni par?

Jarac

Jarčevi tokom ovog perioda bi mogli da prodaju ili kupe stan, isele se iz iznajmljenog ili započnu renoviranje. Melanholija, tuga i depresija takođe su mogući, ali ovakva osećanja brzo prolaze.

Vodolija

Vodolije se suočavaju sa velikim promenama u porodici, novi ljudi ulaze u nju. Pomračenje donosi i naglašenu kreativnost, latite se četkice i platna i stvarajte!

Ribe

Ribama ovo pomračenje donosi najbolje, raščišćavaju odnose sa "neprijateljima" na poslu. Oni će izgubiti, a vi dobijete stabilnu šansu da napredujete. Potreban vam je odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vidak

24.10.2022 08:09

pomracenje je u Skorpiji a ne u Vagi