NIKADA NE POZAJMLJUJTE OVE TRI STVARI: Razlog je očigledan, a može vas poterati i maler!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove stvari nikada ne bi trebalo da pozajmljujete!

NIKADA NE POZAJMLJUJTE OVE TRI STVARI: Razlog je očigledan, a može vas poterati i maler!

Foto: Izvor: Unsplash/Carlos Augusto

Devojka nosi minđuše

Feng šui je kineska nauka koja vam pomaže da uredite dom i tako se okružite pozitivnom energijom, stara je preko 5000 godina, i to je logika, ne religija. Mnoge stvari koje su preporučljive prema feng šui stručnjacima više su logične. Najvažnije je da kuća bude uredna, ne natrpana detaljima i da je prijatna za boravak.

Kao što smo rekli, feng šui pravila često su logična, tako da na primer veruje se da ne bi trebalo da pozajmljujete torbu i novcanik, jer na taj način "odlazi" novac. To se povezuje i sa neočekivanim troškovima, a odnosi se i na skupu garderobu. Razumemo da je često pozajmljivanje garderobe i torbica među drugaricama, ali ovde se to ipak ne preporučuje.

Pristalice ovih pravila veruju da dobro postavljeni predmeti u domu privlače lepu energiju. Kao i da postoje pravila koja morate poštovati, a sledeće je u vezi sa obućom:

Foto: Shutestock

Devojka sedi na dvosedu

Papuče

Obuću nije dobro pozamljivati jer se veruje da može da donese muke na poslu, to znači i kada vam gosti dođu. Najbolje bi bilo da se kupe papuče samo za goste, poput onih u hotelima.

Nakit

Možda vam je ovo čudno, ali smatra se da su metali provodnici energije, osećanja i emocija. Ako gledamo iz te perspektive, onda to znači da korišćenjem, odnosno stavljanjem nakita, privlačite druge emocije odnosno izazove i muke te osobe. Stručnjaci za bioenergiju kažu da nakit može "zaraziti" osobu bolestima onoga kome je nakit pripadao i mogu oduzeti sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading