GOVORILI SU MI DA NE MOGU NAĆI STVARI JER SAM PREVELIKA! Obucite OVO i sakrijte sve nedostatke (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

19.10.2022

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatak koji se ne može kupiti!

GOVORILI SU MI DA NE MOGU NAĆI STVARI JER SAM PREVELIKA! Obucite OVO i sakrijte sve nedostatke (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/ cocomocoe

Koko Instagram fotografija

Influenserka je izjavila da su obline "najbolji dodatak koje se ne mogu kupiti". Koko Moko je na TikTok- u podelila svoju priču kako ljudi komentarišu da ne može nositi određenu gardarobu jer je "prevelika". Ipak, ona je odlučila da svoje obline "prigrli" i da pokaže kako da nosite odeću, a da ona izgleda još bolje, piše "Dejli stars".

U videu na TikTok - u koji je skupio preko 600.000 pregleda, modna influenserka je objasnila:

- Ovo je moja nova serija koja se zove "Da li pristaje ili je debela" jer su mi tako uvek pričali da ne mogu da nosim neke stvari jer imam obline - priča ona i dodaje:

Ali ovo je prilika za naše devojke koje imaju obline, devojke srednje građe, veće građe da pokažu da su obline najbolji dodatak, ne mogu se kupiti i ne mogu se kopirati - ističe ona.

Ona je pozirala u crnom kombinezonu i pokazala ponosno svoje obline. Uz ovu kombinaciju je iskoristila i torbu, kao i naočare.

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/cocomocoe

Koko pokazuje kombinezon kao dobru opciju

 

- Kao neko ko nosi veličinu 12, uvek su mi govorili da ne mogu naći stvari jer sam prevelika. Ali pokrećem ovu novu seriju da pokažem da su obline NAJBOLJI dodatak zbog kojih će svaka odeća izgledati 10 puta bolje - dodala je ona i objasnila:

- Znam da nisam lice sa oblinama niti da predstavljam celi spektar, ali želim započeti važan razgovor o visokoj modi i modnom marketingu koji je inkluzivniji - iskrena je Koko.

 

@cocomocoe As a curvy (size 12), I was always told that I couldn’t pull things off cus I’m “too big”. But I’m starting this new series to show that curves are the BEST accessory & make any outfit look 10x better ❤️✨ I know I’m not the face of curvy or represent the whole spectrum but I want to start an important conversation about high fashion & fashion marketing being more inclusive. #freepeople #michaelkors #katespade #stevemadden #curvy #plussize #curvystyle #size12 ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

Podrška

Inspirisani njenom odlukom, mnogi su je podržali u komentarima.

Jedna je osoba komentarisala: "Opsednuta! Iste smo veličine, hvala ti što si mi pokazala slatku odeću u koju mogu nositii sa samopouzdanjem."

Drugi korisnik je dodao: "Ovo odgovara."

Dok je treći rekao: "Baš sladak i lepo ti stoji!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading