BARBI POTROŠILA BOGATSTVO NA IZGLED DA BI KAŽNJAVALA "PRLJAVE BOGATAŠE": Suprug je podržava u poslu, a klijenti nekada imaju 75 godina!

Autor: N.J.

Lifestyle

29.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogatstvo je potrošila na izgled, a ovo je cilj.

BARBI POTROŠILA BOGATSTVO NA IZGLED DA BI KAŽNJAVALA "PRLJAVE BOGATAŠE": Suprug je podržava u poslu, a klijenti nekada imaju 75 godina!

Foto: Izvor: Instagram/ marcelaiglesiashollyw

Marsela Iglesias (42), koja živi u Los Angelesu u SAD - u, potrošila je vrtoglavih 70.000 funti (81.000 dolara) na pretvaranje u pravu Barbi. Sada zarađuje bogatstvo za kažnjavanje "prljavih bogataša", piše "Dejli star".

"Lutka iz stvarnog života" koja je potrošila bogatstvo na plastične operacije sada zarađuje  od kažnjavanja "prljavih bogataša". Ona je bila opsednuta ovom igračkom od detinjstva.

Influenserka je dospela na naslovne strane zbog svoje strasti da postane kao Barbi. 

Dok se pre držala "ružičaste i devojačke" odeće, ona sada puno zarađuje od tog pothvata "ponižavajući" bogate i moćne muškarce iz finansijske i pravne industrije.

Marsela je rekla:

- Uvek sam maštala postati dominantna, volim da budem glavna. Osećam se moćno i važno kada ponižavam muškarce - imati ovu vrstu kontrole je super seksi. Biti dominantna je kao terapija za mene, ali i za klijente. Oslobađa stres i istovremeno otvara izraz onih fantazija koje ne mogu ostvariti sa svojim partnerom - rekla je ona.

Marsela, koja se pridružila "OnliFansu", razgovara sa muškarcima, a oni očigledno vole da primaju zapovesti od dominantne Barbike.

 

 

Ali postoje stroga pravila koja moraju poštovati,  kao što je nikad ne gledati Marselu u oči osim ako im je dopušteno. Rekla je:

- Moji obožavatelji vole tamnu stranu mog Barbi izgleda jer je to nešto što pre nisu videli. Žele da ih odvratim i uspavam. Ne mogu da govore i moraju da rade šta god ja želim - rekla je i dodala:

- Kada sam pokrenula "OnliFans", shvatila sam da postoji mnogo ljudi koji žele samo više od seksi stvari. Ali budući da ne radim aktove, par njih me pitalo kako se osećam kad sam dominantna. To je oduvek bila moja fantazija, pa sam rekla zašto ne - kaže ona.

 

 

Dominantna dama neće ni razmišljati o razgovoru s muškarcem osim ako joj prethodno ne pošalje gotovinu ili poklone. Većina njenih klijenata je u starosti između 40 i 75 godina.

Budući da je u braku 13 godina, srećom Marselin suprug Stiv Berman podržava njen rad.

- On nema nikakav problem, imamo odličnu komunikaciju. Od početka mi je odobravao što radim na platformi "OnliFans" - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading