LJUDSKA BARBIKA NE JEDE NEDELJAMA: Priča sa vanzemaljcima, nema intimne odnose sa suprugom, a razlog je BIZARAN!

Autor: N. J.

Lifestyle

10.10.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna ukrajinska manekenka Valerija Lukjanova, poznatija je kao ljudska Barbika.

LJUDSKA BARBIKA NE JEDE NEDELJAMA: Priča sa vanzemaljcima, nema intimne odnose sa suprugom, a razlog je BIZARAN!

Foto: Izvor: Printscreen/ Facebook/ Valeria Lukyanova

Valeria Lukjanova - živa lutka

Valerija ima 37 godina i izgleda kao živa lutka. Postala je popularna davne 2012. godine. Tada, ona je otputovala u Njujork da se slika za jedan časopis. Njen krajnji cilj je da prestane da unosi hranu i vodu. 

Ima naglašene oči i uzak struk, preciznije obim joj je samo 45 centimentara, dugu plavu kosa i ogromne grudi, dokaz su koliko liči na Barbiku. Ona tvrdi da je uradila samo jednu operaciju i to povećanje grudi, ali slike nas teraju da se pitamo da li je to zaista tako?

- Svi žele da budu vitki. Svi povećavaju grudi. Svi sređuju lice ako nije idealno, zar ne? Svi teže savršenom izgledu - rekla je ona.

Republika

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ valeria_lukyanova21

Valerija Lukjanova

Nedeljama ne jede

- Već par nedelja nisam ni pipnula hranu i, verujte mi, uopšte nisam gladna - izjavila je.

Ona je udata za ukrajinskog biznismena Dmitrija, ali kako kaže oni ne žele decu. Takođe, Valerija je dugo govorila da sa partnerom nema intimne odnose, jer je ona Barbika, kao i da je telesna privlačnost životinjski instinkt koji ona ne poseduje.

- Ne osećam želju ni sposobnost da budem majka. Ja sam iz drugog univerzuma. Tamo su svi ase*sualni, u našoj dimenziji ne postoji takva stvar kao što su deca- rekla je ona.

Takve ideje o drugom univerzumu, dobila je od svoje majke.

- Moja vantelesna iskustva počela su kada sam bila devojčica: mogla sam da putujem van svog tela na druge planete i univerzume - pričala je ona.

Mnogobrojne kritike

Prve kritike bile su joj upućene jos 2012. godine, a sve se zasnivaju na njenoj nerealnoj želji da izgleda i živi kao Barbika. Psiholozi su je procenili kao "nestabilnu" jer živi u svetu koji ne postoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ratko

11.10.2022 03:03

Idi se leci na psihijatriju i ti i tvoj glupi muz