PUNE TRIBINE U KUPCIMA: Derbi sredine tabele završen podelom bodova!

Autor:

Sport

10.10.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlog vikenda odigrani su mečevi devetog kola Zone zapad, a u Majdevu je istoimena ekipa dočekala Kušiljevo. Rezultat je na kraju glasio 1:1.

PUNE TRIBINE U KUPCIMA: Derbi sredine tabele završen podelom bodova!

Foto: Privatna arhiva

Majdevo-Kupci - Kušiljevo

Derbi sredine tabele počeo je oprezno na obe strane. Posle uvodnog ispitivanja snaga gosti su prvi ozbiljnije zapretili golu domaće ekipe. Posle nekoliko šansi pao je i prvi gol. Igrao se 18. minut kada je Filip Milić uspeo da savlada golmana Miletića za prednost gostiju od 1:0.

Domaći se bude posle primljenog gola, ali odbrana Kušiljeva odlična na ovom meču. Da se na odmor ode sa nerešenim rezultatom postarao se Nenad Bogićević u 41. minutu.

U drugom poluvremenu igralo se većinom na sredini terena. Može se reći da je mlada ekipa Kušiljeva u nekoliko navrata pripretila golu Miletića, ali nije bilo promene rezultata. Na kraju podela bodova je po mnogima i realan rezultat meča.

Utakmica je odigrana pred pun tribinama u Kupcima što je za svaku pohvalu. Treba pohvaliti i sastav trenera Danijela Lukića koji je za ovaj meč imao ukupno sedam mladih igrača u protokolu, njih šest je dobilo šansu da zaigra na ovom meču.

U sledećem kolu Kušiljevljani dočekuju lidera na tabeli ekipu Rembas, Majdevo-Kupci gostuje ekipi Jedinstva iz Kruševca.

Majdevo-Kupci - Kušiljevo 1:1 (1:1)

Majdevo-Kupci: Miletić, N. Pavlović, Stojadinović, Savić, Jevtić, Radosavljević, Ivanović (od 46' Radojković), Aleksić (od 75' Đ. Pavlović), Stojković, Bogićević, Janković.

Kušiljevo: Jug, Ilić, Simić (od 81' Marković), Gojković, Golubović (od 66' Mirić), Krstić (od 75' Đurđević), Milić, Živaljević, Arsić, Didanović, Kostić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading