ZVEZDI "ONLY FANS" SE OTVORILI ŠAVOVI U AVIONU: Glava joj eksplodirala od pritiska zbog operacije mačijih očiju, preživela pakao! (VIDEO)

Autor: N. J.

Lifestyle

25.10.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da joj je glava eksplodirala nakon estetske operacije.

ZVEZDI "ONLY FANS" SE OTVORILI ŠAVOVI U AVIONU: Glava joj eksplodirala od pritiska zbog operacije mačijih očiju, preživela pakao! (VIDEO)

Foto: Instagram/polish99

Manekenka "Onli Fansa" tvrdi da joj je "glava eksplodirala" usred leta zbog vazdušnog pritiska nakon što je imala estetsku operaciju, piše "Dejli mejl". Veronika se vraćala iz Turske nakon operacije "mačjeg oka"  kada je čula "čujno pucketanje" iza uha što je značilo da su joj se šavovi "otvorili" zbog pritiska u kabini.

Poljakinja je na svom TikTok - u otkrila što se dogodilo. Snimak je nazvala: "Tačka gledišta: ti si stjuardesa koju sam upravo morala obavestiti da mi je potiljak eksplodirao od pritiska."

U videu se pojavila u ljubičastim modricama ispod očiju i crnim povezom za glavu uz koju je napisala:

 - Još uvek nisam shvatila koliko je bilo odvratno.

Korisnici su bili zbunjeni Veronikinom šokantnim iskustvom te su je zamolili da podeli više detalja o tome što se dogodilo. U delu za komentare napisala je:

- Momci očito se radi o pucanju šavova u avionu. Očito mi mozak nije eksplodirao.

Zvezda društvenih mreža nastavila je da objašnjava šta se dogodilo i zašto joj je dopušteno da leti nakon operacije u nizu sveobuhvatnih videa.

Rekla je da se podvrgnula operaciji "mačijeg oka'" - tretmanu koji menja oblik i veličinu očiju.

@polish_99

Still not over how gross it was ♬ Them Changes (Sped Up) - Thundercat

Tiktokerka je takođe objasnila da je podvrgnuta zahvatu "podizanja vrata" dok je bila u Turskoj. Lepotica je priznala da je već bila kod istog hirurga za brazilsko podizanje zadnjice.

Objasnila je:

- Niko nije pogrešio; originalni hirurg ili aerodromski doktor u bolnici. Sve je bilo u redu kad sam ušala u avion. Imam neobično meko tkivo i natičem više od prosečne osobe što je dovelo do otvaranja nekih šavova u avionu na jednom malom području - rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Weronika (@polish.99)

 

Veronika je otkrila da je pre leta dogovorila poslednje konsultacije sa svojim hirurgom i da je on bio zadovoljan njenim dosadašnjim oporavkom te je pristao izdati joj potvrdu da je sposobna za letenje. Nažalost, njen hirurg je zaboravio da joj da ištampanu kopiju potvrde pa je morala posetiti drugog lekara.

Doktor joj je čak dao zeleno svetlo putem poruke. Međutim, tokom leta Veronika je shvatila da se rez iza njenog uha šokantno "otvorio" ostavljajući je jaku bol i krv koja joj je tekla iz potiljka.

 

@polish_99

No hard feelings, he’s actually a really nice guy🤣 ♬ miss you southstar - EX7STENCE™

 

- Sve me jako bolelo, ustala sam, otišla u WC i čula sam to pucketanje. Odmah nakon što sam osetila ovu vruću tečnost kako mi curi niz vrat, zgrabila sam neke peškire i počela ih brisati. Ukratko, završila sam sa inficiranom curećom rupom iza uha, ali sada se čisti i sve je u redu, samo moram biti oprezna pre nego što se zatvori - rekla je.

Veronika je pritiskala ranu sve dok njen avion nije sleteo i dobila je pomoć svoje majke, koja je stomatolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading