ISPLATIV HOBI! Vrela odbojkašica otvorila "Only Fans" profil: Saigračice je kritikuju, zarađuje 50 PUTA VIŠE nego od odbojke! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

10.10.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine izabrana je za najlepšu odbojkašicu na svetu.

ISPLATIV HOBI! Vrela odbojkašica otvorila "Only Fans" profil: Saigračice je kritikuju, zarađuje 50 PUTA VIŠE nego od odbojke! (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/youtube.com

Kej Alves, atraktivna brazilska odbojkašica veoma uspešne karijere, sve je šokirala kada je otvorila profil na "Only Fans" platformi.

Ona trenutno nastupa za Osasko Volejbol Klub de Sao Paulo, a na Instagramu je prati preko preko milion ljudi. Ipak, i pored više nego korektne odbojkaške karijere, ona je pronašla daleko isplativiji hobi.

Otkrila je da od "Only Fans-a" zaradi i 50 puta više nego od odbojke, a da pretplata na njen kanal iznosi 15 evra.

Sviđalo se to nekom ili ne, tu ostvarujem najveću zaradu. Smatram se sportistom, modelom, influenserom, poslovnom ženom i preduzetnicom. Stvari van terena za mene su počele jako da napreduju, počela sam tome da posvećujem više pažnje. Sport mi je sigurno pomogao da postanem poznata na interenetu - otkrila je prelepa Brazilka.

Nije želela da ovo dođe do javnosti, ali je, kako ističe, tuđe mišljenje ne zanima:

Moja ekipa me podržava iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga, ali su neke od njih pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o "Only Fans-u" - istakla je Kej Alves, pa dodala:

- To je lep posao, umetnost. To su samo fotografije i ništa više. Radim kao model u slobodno vreme i to mi nije problem jer je zarada zaista odlična.

Zatim je u dahu nastavila:

- Naravno ima tu dosta lepih poruka i ljudi koji nisu ni znali da sam inače odbojkašica. Takođe, ima i onih koji sve to kritikuju, ali me ne zanimaju jer imaju pravo na svoje mišljenje, ali je na kraju najvažnije šta ja mislim i kako se osećam. Srećna sam i to je jedino bitno.

Pogledajte kako izgleda Kej Alves:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading