MOĆNI TALISMAN ZA NOVČANIK PUN PARA: Čuvajte list ove biljke u rokovniku ili džepićima i očekujte FINANSIJSKO BLAGOSTANJE!

Autor:

Lifestyle

27.01.2022

11:16

Veruje da je lovorov list "moćan talisman" finansijskog blagostanja

MOĆNI TALISMAN ZA NOVČANIK PUN PARA: Čuvajte list ove biljke u rokovniku ili džepićima i očekujte FINANSIJSKO BLAGOSTANJE!

pixabay.com

Lovorov list se hiljadama godina unazad smatra svetom biljkom. Odličan je dodatak jelima, daje hrani specifičnu aromu i činije ukusnijom, pomaže kod mučnine i regulisanja šećera u krvi, a čaj od lovorovog lista umiruje kašalj.

Lovorov list može i odeći koju ste greškom ofarbali da vrati provobitnu boju, a postoje i brojna verovanja koja tvrde da ova biljka pomaže u privlačenju sreće i bogatstva u kuću. Tako se veruje da je lovorov list "moćan talisman" finansijskog blagostanja, te i da će na ovaj način privući novac.

- Da biste uvek imali novca u novčaniku, u njega treba staviti mali lovorov list - u tajni džep. To će privući nove novčanice.

pixabay.com

Lovorov list

- Stavite lovorov list na mesto na kom čuvate novac. Ovaj ritual će pomoći da se ubrza rast bogatstva.

- Kada je mlad Mesec napišite želju na listu lovora i pokušajte da ga tom prilikom ne oštetite. Stavite ovaj list na skrovito mesto sa novcem, a kada Mesec bude bio pun,spalite ga. Pepeo prospite napolje i očekujte da se vaši snovi uskoro ostvare.

- Kad je Mesec pun proropržite lovorov list u tiganju na blagoj vatri Da bi pojačali aromu savetuju da se listovi lagano pokapaju maslinovim uljem. Кada sadržaj tiganja zamiriše isključite šporet i pustite da miris uđe u sve prostorije.

Lovorov list od davnina je cenjen kao vrhunski začin koji jelima daje posebnu aromu, ali i kao prirodni lek koji deluje protivupalno i antiseptički.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading