TRI HIT FRIZURE AKO ŽELITE DA SE PODMLADITE: Obrišite 10 godina sa lica (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

19.10.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar frizer može biti alternativa plastičnoj hirurgiji.

TRI HIT FRIZURE AKO ŽELITE DA SE PODMLADITE: Obrišite 10 godina sa lica (FOTO)

Foto: Izvor: Unsplash/ Mathilde Langevin

Odabir dobre frizure koja odgovara vašem obliku lica izuzetno je važna. Promena frizure obično je u vezi sa drastičnom promenom izgleda, i zaista jeste tako. "Gubitak godina" ne dobija se samo sa botoksom, plasičnom hirugijom već imećem frizera koji nije priučen. Kada pronađete frizera koji zna da obriše godine, možete da zaboravite na botoks i druge alternative.

Uz pomoć nekoliko frizura koje su pravi hit ove jeseni, podmladićete se. Pojedine frizure baš otvaraju lice, a druge ističu sve što ne želite. Zato majstora frizure birajte pažljivo, jer ako izaberete pravog spremite se za brisanje 10 godina jednim potezom makaza!

Ako težite da izgledate mladoliko, predlažemo vam ove tri frizure:

"Zavesa šiške"

Bilo da vam je kosa talasasta ili ravna, ova frizura bi mogla baš vama odlično da stoji. Da bi vam ovakva frizura uspela, šiške ne smeju biti prekratke, a kosa ne previše uvijena. Talasi odlično stoje kada imate dugu kosu i balejaž.

 

 

Kratki paž i bogati volumen

Ako izaberete ovu frizuru, onda se morate zaista posvetiti negovanju kose i radu na volumenu. Postoje određeni preparati koji povećavaju punoću kose i dižu iz korena tanku dlaku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by na a o m i. (@naaomiross)

 

Bob frizura

Ovo je zasgurno frizura svih vremena! Uglavnom je zadnji deo kraći, a prednji duži. Ovo je i najpraktičnija frizura jer ne zahteva mnogo posvećenosti Ona ima različite verzije, a mi vam predstavljamo jednu od najpopularnijih koju je izabrala i jedna od uticajnijih influnserki Tamara Kalinić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading