GOSPODSKI: Petrićeve REČI koja če se dopasti i ZVEZDAŠIMA!

Autor:

Sport

19.10.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četrtak dočekuju Naparedak u zaostalom meču 5. kola Mozzart Superlige Srbije.

GOSPODSKI: Petrićeve REČI koja če se dopasti i ZVEZDAŠIMA!

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Trener Partizana Gordan Petrić, kao i uvek, održao je veoma zanimljivu konferenciju za medije, a ovog puta pobod je bio duel sa Kruševljanima.

On je na početku opbraćanja poslao sjajnu poruku svim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

- Ima dosta utakmica do kraja. Samo ne bih voleo da pojedini ljudi posvaćaju namučeni narod, navijače Zvezde i Partizana zavade zbog tog fudbala - gospodski je poručio Petrić.

Ovo je bio odgovor na pitanje da li očekuje dobar otpor Vojdovine protiv Zvezde u Novom Sadu, što bi crno-belima uvećalo šanse u borbi za titulu.

- Ako Vojvodina dobije onda je to benefit za nju. Mi ćemo videti da li možemo da su uklopimo. Ostalo je dosta utakmica do kraja, videćemo ko će koliko bodova da osvoji, na kraju ćemo podvuči crtu i videti šta kome pripada.

Petrić najavljuje da će Partizan od januara biti još jači.

- Ima dosta da se igra. Partizan će izaći jači posle zimskih priprema, biće totalno drugačija ekipa. Ne u smislu novih irgača, nego će se kod postojećih videti napredak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading