Tamara Kalinić PRVI PUT pokazala DEČKA: Blogerka KRILA partnera kao ZMIJA NOGE, a sada je sve oduševila LEPIM vestima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.04.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprska blogerka i influenserka Tamara Kalinić je prvi put predstavila svog emotivnog partnera.re

Tamara Kalinić PRVI PUT pokazala DEČKA: Blogerka KRILA partnera kao ZMIJA NOGE, a sada je sve oduševila LEPIM vestima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Tamara Kalinić je srpska blogerka koja je očarala ceo svet, a ona od nedavno živi u Milanu, u Italiji, a kako vidimo ona je tamo pronašla svog novog partnera.

Naime, naša influenserka je nakon više od dve godine predstavila svog dečka, Filipa Testu, koji je inače jedan od najmoćnijih ljudi u svetu mode.

Tamara i Filipo će se kroz nekoliko dana naći u britanskom izdanju magazina Vouge, pa je tako rešila da podeli delić ovog iskustva, ali i delić njihove veze na svom Instagram nalogu.

- Došao je pravi momenat da sa vama predstavim nas! Vreme je relativan pojam, ali najviše volim naše vreme. 50 godina od audemars piguet Royal oak je prošlo, ali kultni sat izgleda impresivnije nego ikada. Pa da proslavimo! Izbor mog sata se menjao kroz različite trenutke naše veze, ali danas ja ga predstavljam vama sa Vog magazinom - napisala je influenserka.

Ovo je ujedno i prvi put da je Tamara u javnosti pričala o svom emotivnom životu, prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading