POSLE OVOGA NIKAD VIŠE NEĆETE ZAKAZATI PEDIKIR: Uz ovaj jeftin trik zaboravite na tvrde pete!

Autor: N. J.

Lifestyle

14.10.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispucale pete sada su prošlost.

POSLE OVOGA NIKAD VIŠE NEĆETE ZAKAZATI PEDIKIR: Uz ovaj jeftin trik zaboravite na tvrde pete!

Foto: shutterstock

Leto je prošlo, ne nose se više sandale, ali to ne znaci da bi trebalo da ignorišemo oštre pete. Dosta smo istraživali i ovako možete da postignete fenomenalne efekte uz malo truda.

Ako želite da uštedite novac ili jednostavno da negujete stopala kod kuće, odlazak kod pedikira možete da zamenite ovim trikom.

Potrebno:

Glicerin

Medicinski alkohol od 70 odsto

U neku praznu bočicu sipajte pola jednog i pola drugog sastojka i to sve promućkajte. Tečnost nanosite ujutru i uveče i rezultati su odmah vidljivi.

Foto: shutterstock

Nega

Ova rutina je jednostavna i svi je mogu lako sprovesti u kućnim uslovima. Stajanje, tesna obuća, znojenje stopala sve to može da dovede do ozbiljnih problema sa stopalima. Još nekoliko preporuka kako da negujete stopala su:

Vazelin

Odlično sredstvo u borbi sa ispucalim petama! Osim vazelina potrebne su vam i čarape koje možete da isprljate. Nakon što nanesete vazelin, preko obujte čarape i pustite da deluje tokom noći.

Med

U toplu vodu dodajte med i potopite noge na 10 do 15 minuta. Ako su vam jako suva stopala, onda i duže. Još jedan tajni recept od meda je da ga nanesete na mesta gde vam je koža suva, onda uvijete providnom folijom ta mesta i obujete tanke čarape. Držite tako do jutra.

Foto: Unsplash

Med

Soda bikarbona

Potrebna vam je soda bikarbona u kombinaciji sa kupkom. Noge potopite u toplu vodu na 10 minuta, istrpljajte ih tom smesu i nakon toga isperite mlakom vodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading