ORLOVI IZ OBREŽA LETE SA TRI BODA: Sledeće nedelje stiže Morava u Jasenovo!

Autor:

Sport

10.10.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deveto kolo Zone zapad donelo je nam je duel u Obrežu gde su se sastavi domaći Juhor i Orlovi iz Jasenova. Odleteli su Orlovi sa sva tri boda kući, rezultat je bio 3:0.

ORLOVI IZ OBREŽA LETE SA TRI BODA: Sledeće nedelje stiže Morava u Jasenovo!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Nametnuo je gostujući sastav svoj ritam od starta utakmice, pokušavao kroz posed da dođe do neke ozbiljnije prilike, ali ih u prvih 45 minuta gotovo i nije bilo. Jedinu pravu priliku gosti su imali u 25. minutu kada je posle prodora Dramičanina golman domaćih odlično reagovao.

Juhor se za ovaj meč opredelio za nešto defanzivniji pristup i svoje prilike je tražio iz kontra napada. Drugo poluvreme počinje na isti način, Orlovi drže loptu u nogama i sve više pomeraju linije ka golu Ristića. Visok presing gostiju ostavio je priliku domaćinu da preko brzih kontra napada ugrozi gol. Igrao se 65. minut kada je mladi Vlajković-Tomić iz jedne takve situacije uspeo da matira golmana Dinića za vođstvo svoje ekipe. Domaći gotovo da nisu valjano proslavili vođstvo, a već je Ristić morao da vadi loptu iz mreže. Potpuni preokret rezultata viđen je u 71. minutu kada je dosuđen kazneni udarac za Orlove.

Juhor (Obrež) - Orlovi (Jasenovo) 1:3 (0:0)

Juhor: Ristić, Janković, Milošević, Dinić, Joksimović, Vlajković-Tomić, B. Marković (od 76' N. Marković), Popović, Milanović, Matić.

Orlovi: Dinić (od 81' Kodić), Maletić (od 81' Vidojević), Aćimović, Branković, Mićunović, Knežević, Stojanović, Dramićanin (od 46' Dašić), Džolić, Lazarević (od 72' Stanić), Mijaličić.

Precizan sa kreča bio je Milo Mićunović za prvo vođstvo svoje ekipe na ovom meču. Četiri minuta kasnije pitanje pobednika rešava rezervista Stanić koji povećava prednost Orlova na 3:1. Do kraja meča domaći su krenuli na sve ili ništa što je stvorilo priliku Orlovima za postizanje još kojeg gola, ali nije bilo dobre završnice. Sastav iz Jasenova je sa nova tri boda zauzeo šesto mesto na tabeli, ekipa Juhora ostala je na 14. poziciji. U sledećem kolu u Jasenova stiže jedna od najboljih ekipa u ligi, Morava iz Ćuprije. Tim Juhora gostuje ekipi Blagotin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading