BLISTAJTE NA FOTKAMA: Poze za savršen kadar

Autor:

Lifestyle

13.09.2017

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziranje na fotografijama danas je prava umetnost. Da biste izgledali atraktivno, elegantno i zavodljivo kao poznate dame sa crvenog tepiha, trebalo bi da zauzmete jednostavne poze na kojima ćete istaći svoju ženstvenost.

RepublikaFoto: pixabay.com
Svako može da bude fotogeničan

Prvo bi trebalo da obratite pažnju na položaj ruku, zatim na položaj stopala, a potom i an izraz lica. Ovo su poze za savršenu fotku:

STOJEĆA POZA

  • Ova poza vizuelno izdužuje, zato je idealna za niske devojke. S jednom rukom gore u kosi, a drugom na struku ili ležerno pored njega, izgledaćete ženstvenije nego što mislite da jeste.
  • Položaj stopala je mnogo važan kada se slikate stojeći. Trudite se da ona budu jedno uz drugo ili unakrsno, često ćete videti da upravo ove poze zauzimaju poznate ličnosti.

 

LEŽEĆA POZA

Ležeće poze su efektne na fotografijama kada se nađete u prirodi ili na plaži. Da biste izdužili torzo dok ležite, nadlaktite se. Ako vam se učini da se ruke neće uklopiti u celokupnu fotografiju, možete da se igrate s kosom.

SEDEĆA POZA

Sedenje može da bude vrlo inspirativno za slikanje. Jedno koleno trebalo bi da bude blago povijeno ka grudima, a druga noga, takođe savijena u kolenu, da bude na zemlji. Pogled usmeren u objektiv. Na fotografijama ćete delovati savršeno i privlačno.

 

PORTRET LICA

  • Portretne poze su zahtevne, pa na ovakvim fotografijama često nesavršenosti lica dođu do izražaja. Poluprofil, odnosno pogled preko ramena, u prvi plan ističe vaša ramena i zavodljivo lice. Takođe, pomoću ove poze moći ćete da sakrijete punije obraze ukoliko ih imate.
  • Da anfas portret ne bude kao da se slikate za ličnu kartu, dodirujte šakama jagodice ili bradu i fotka će biti mnogo ženstvenija i zanimljivija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading