"ZVAO ME KOLEGA I REKAO DA ĆE UMRETI OD STOMAKA": Srpski doktor otkrio stari narodni lek, SVI ga imate kod kuće i deluje ODMAH!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.09.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se primenjuje topla voda za bolove u stomaku.

"ZVAO ME KOLEGA I REKAO DA ĆE UMRETI OD STOMAKA": Srpski doktor otkrio stari narodni lek, SVI ga imate kod kuće i deluje ODMAH!

Foto: shutterstock, tiktok/printscreen/esada_nh_global

Kada nas boli stomak obično posegnemo za nekim lekom, toplom čorbicom, umotamo se u ćebe i ne pomeramo. Nije tako nesvakidašnja situacija da nam dan upropaste bolovi u stomaku, ali retko ko je znao da je rešenje nikad bliže.

U emisiji "Više od života" gostovao je srpski doktor koji je još jednom pokazao da je nekada rešenje upravo tu oko nas, a mi ga ne vidimo. Prisetio se kako ga je jedne noći pozvao kolega koji je rekao da će "umreti" ako mu ne pomogne.

Foto: shutterstock.com

Topla voda za bolove u stomaku

- Bio sam mlad lekar početnik, negde oko tri ujutru zvoni mi telefon, i onako bunovan ko me budi u tri ujutru, javlja se još mlađi kolega i kaže: "Hoću da umrem, umirem od stomaka", ja mu kažem "Umri, pusti me da spavam" - počeo je priču doktor u isečku koji se pojavio na TikTok - u i objašnjava:

- Kaže da je bio na večeri kod neke komšinice i jeo, ja pitam šta si jeo, pazite tri ujutru. Kaže da je jeo lepinje sa puno kajmaka. I dobio je porciju i kaže doslovno "umirem od stomaka". "Pa šta imaš u kući", pa nemam ništa od lekova.

Priča doktor da nije znao u tom momentu šta da radi, ali se setio tople vode.

- Kažem mu da uzme čašu vode, on pita da li se šalim. Zagrej vodu, ne smeš da se opečeš. To je stari narodni lek. Zagrej vodu koliko da se ne opečeš i popij dve čaše - priča doktor da je nakon toga njegov kolega zaspao, jer je voda delovala.

Ako nemate ništa drugo kod kuće, onda se problem rešava time.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading