DOKTOR IZ TURSKE OTKRIVA KOJI NAPITAK TOLIKO PRAZNI CREVA DA MRŠAVITE SEDAM KILOGRAMA ZA TRI DANA: "Želimo da se očistimo na zdrav način"

Autor: N.J.

Lifestyle

11.09.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o snazi detoksikacije vodom, i to sa razlogom. Starim receptom doktora Oza očistite telo od toksina.

DOKTOR IZ TURSKE OTKRIVA KOJI NAPITAK TOLIKO PRAZNI CREVA DA MRŠAVITE SEDAM KILOGRAMA ZA TRI DANA: "Želimo da se očistimo na zdrav način"

Foto: Shuttestock

Doktor Mehmet Oz je poreklom iz Turske, a mnogima je poznat po svom detoks planu. Kako ističe, navodno možete smršati sedam kilograma za tri dana. Napitak je napravljen od mešavina vode, zelenog čaja, soka od limuna, krastavca, metvice i kajenske paprike, "isproban je i testiran kako bi vam pomogao da vratite svoje telo na mršavljenje", otkrio je pre dve godine. 

Zapravo, pije se četiri ili više časa vode za detoksikaciju kako biste ubrzali rezultate dok jedete zdravu hranu. On tvrdi da nećete biti gladni.

Jedan od glavnih ciljeva detoksikacije vodom:

- Želimo da očistimo vaša creva na zdrav način - objašnjava doktor.

Ispostavilo se da su mnogi preopterećeni toksinima apsorbiranim iz ostataka pesticida na hrani, zagađenim vazduhom...Naša jetra ih često ne može dovoljno brzo filtrirati, "tako da se čuvaju u masnim ćelijama", objašnjava. ​

Kako toksini napuštaju vaše telo, masnoće se brže sagorevaju - a povrh toga, pokazalo se da antioksidansi u zelenom čaju ubrzavaju metabolizam do 35 odsto.

Foto: shutterstock

Žena pije čaj

Doktor je dobio ovaj moćan recept, evo od čega se sastoji:

Pet šoljica hladne filtrirane vode
Tri šoljice jakog zelenog čaja, kuvanog i ohlađenog
Jedan ceo srednji krastavac s korom, narezan na kriške
Sok od pola limuna
Jedna četvrtina šoljice svežeg lista mente
Polovina kašike kajenskog praha

Foto: YouTube/Dijeta Meseceve Mene

Zeleni napitak za mršavljenje

Sve sastojke stavite u frižider promešajte i ostavite. Pijte sat pre obroka. Bitno je da se držite neprerađene hrane, koristite zdravu masnoću, visokokvalitetne proteine ​​i puno bobičastog voća i povrća bogatog vlaknima i antioksidansima u svakom obroku, piše "Ženski svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading