UŽAS U BEOGRADU! Muškarac uhapšen zbog sumnje da je OKRUTNO UBIO komšijskog psa i bacio ga u kontejner!

Autor:

Hronika

23.09.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna vest o ubistvu psa u Beogradu šokirala je zajednicu.

UŽAS U BEOGRADU! Muškarac uhapšen zbog sumnje da je OKRUTNO UBIO komšijskog psa i bacio ga u kontejner!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

 Muškarac sa inicijalima O.R. (35) iz Koteža uhapšen je 21. septembra zbog ozbiljnih sumnji da je naneo smrtonosne povrede psu,  potom je bacio beživotno telo životinje u kontejner. Ovaj užasan incident se dogodio u Beogradu, a žrtva je verovatno bila komšijski pas.

Prema informacijama koje je Telegraf dobio, sumnja se da je muškarac izvršio okrutno ubistvo psa, nanoseći mu više ubodnih rana pre nego što je nesrećnu životinju zverski bacio. Detalji ovog slučaja su zaista šokantni i uznemirujući.

Policija Palilule je brzo reagovala na ovu užasnu vest i uhapsila osumnjičenog muškarca. On se sada suočava sa ozbiljnim optužbama za ubijanje i zlostavljanje životinja, a istraga je u toku kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog strašnog događaja.

Ovo je drugi slučaj brutalnog ubistva psa u Beogradu u poslednjih nekoliko dana. Nedavno je dvadesettrogodišnji A.B. zadržan po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, jer se sumnja da je koristeći čekić, usmrtio psa na Novom Beogradu, u Ulici španskih boraca.

Ovakvi užasni incidenti podsećaju nas na važnost zaštite životinja i potrebu za rigoroznijim zakonima i kaznama za osobe koje zlostavljaju i ubijaju životinje. Svi zajedno trebamo raditi na stvaranju sigurnijeg i saosećajnijeg okruženja za sve životinje, kako bi se sprečili ovakvi strašni događaji u budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading