OVO JE SPAS ZA TOPLJENJE MASNOĆA: Skida 2 kilograma za čas, a pravi se samo od tri sastojka!

Autor: N.J.

Lifestyle

28.05.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je recept bez ovsenih pahuljica i odličan je za mršavljenje.

OVO JE SPAS ZA TOPLJENJE MASNOĆA: Skida 2 kilograma za čas, a pravi se samo od tri sastojka!

Foto: YouTube/Przepisy Mimi

Pogledajte ovaj recept koji će vam pomoći da smršate i izborite se sa viškom kilograma. Leto se bliži, svi žele neke ultra brze načine da dovedu kilažu do idealne, i zaista jeste teško. Najjači saveznik vam je zdrava ishrana i nema ništa bolje od toga, a da biste malo ubrzali mršavljenje, pokušajte na ovaj način.

Potrebno vam je:

Jedna kašika čia semenki

Svež đumbir

Dva limuna

Jedna kašika lanenog semena

Foto: YouTube/Przepisy Mimi

Čia seme

Priprema:

Jednu kašiku čia semena prelijte sa oko 90 mililitara vode. Promešajte. Svež đumbir potopite u vodu. Nakon toga ga izvadite i iseckajte na sitne kockice sa sve korom, odnosno bez čišćenja. Takođe, iscedite sok od svežeg limuna. Inače, limunov sok bogat je vitaminom C, a zbog kalijuma jača imuni sistem. Limun prosečne veličine ima samo 17 kalorija. Podstiče hidrataciju tela, pomaže probavi i održavanju PH vrednosti tela. Pre nego što ga iscedite, "mesite" ga dlanom kako bi izašlo što više soka.

U blender stavite sok od limuna,  đumbir, jednu kašiku lanenog semena i 700 mililitara obične vode. Izblendajte dok se sve ne sjedini. Sok koji ste dobili procediti kroz cediljku. U smesu od đumbira dodajte čia seme koje je prethodno stajalo. Sve sjedinite. Pre doručka popijte ovaj osvežavajući napitak oko pola čaše.

Preporuka: Ako vam je ovo jako, dodajte još vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading