TAJNA VITALNOSTI KRALJICE ELIZABETE: Ovo je njen eliksir mladosti za koji su potrebna samo dva sastojka

Autor:

Lifestyle

01.11.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta II je u aprilu proslavila 95. rođendan, a sada je otkriven koktel koji vladarka Ujedninjenog kraljevstva navodno svakodnevno konzumira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta

 

Posle raznih dijeta, njenih jelovnika i saveta za dugovečnost, konačno je magazin "People" otkrio koji je to "pravi tajni napitak" koji Pol Vhjbrev priprema kraljici.

Odranije je poznato da joj je džin jedan od najdražih alkoholnih pića, a koktel, koji navodno svakodnevno konzumira, se pravi sa džinom. Naime, reč je o kombinaciji džina i slatkog aromatizovanog vina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II se smeje

 

"Za jednu čašu koktela potrebno je 50 ml vina i 25 ml džina. U šejker za koktel doda se alkohol i nekoliko kockica leda, a zatim se dobro meša dok se tečnosti ne sjedine u potpunosti. Za kraj, u čašu za martini, u kojoj se ovo piće služi, doda se kriška limuna, a piće se poslužuje hladno", opisao je Pol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Baki

01.11.2021 10:17

Ja imam priličan broj godina, ali naveče obavezno uzmem konzervu "ladnog piva" (domaćeg).

Blok 45

01.11.2021 19:53

@Baki - U zdravlje :)