KRALJICA ELIZABETA II MORA DA SE ODVIKNE OD OVOG UŽITKA: Pije četiri alkoholna pića dnevno, a pred spavanje uzimala je šampanjac!

Autor:

Zabava

17.10.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta II u prethodnom periodu konzumirala je četiri alkoholna pića dnevno, a sada će zbog preporuke lekara tog zadovoljstva morati da se odrekne.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II

Britanska kraljica Elizabeta II ima 95 godina, a čini se da je besprekornog zdravlja. Ipak, da bi mogla da nastavi da vlada svojom zemljom kraljica mora da pripazi malo na neke svoje navike.

Naime, kako prenosi britanski Vanity Fair, kraljica ima običaj da u toku dana popije i do 4 čaše alkoholnog pića, a najviše voli martini, slatko vino i čašu šampanjca pre spavanja. Kraljica je ova pića kombinovala skoro svaki dan, a ta navika će jednostavno morati da prestane. 

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta voli alkoholna pića, ali će morati da ih se odrekne

Doktor kraljice Elizabete, savetovao ju je da pređe na bezalkoholna pića i vodu jer će tako dačuvati svoje zdravlje. Izvor blizak kraljici kaže da joj to nije teško palo:

- Kraljici je rečeno da odustane od pića. To njoj ne pada teško, nije alkoholičar, ali zaista nije fer da u ovoj fazi života mora da se odrekne jednog od malobrojih zadovoljstava. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading