MARKO ŽIVIĆ MORAO DA DONESE TEŠKU ODLUKU: Film sa Bred Pitom ili 10 sa Radojičićem! Glumčeva reakcija NASMEJALA SVE!

Autor:

Zabava

17.10.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pamte Marka Živića kao čoveka sa izvanrednim smislom za humor, a kada je birao između Bred Pita i Aleksandra Radojičića oduševio je sve.

Republika

Foto: printscreen

Bred Pit, Marko Živić, Aleksandar Radojičić

Glumac Marko Živić nedavno je preminuo usled posledica koronvirusa, a Srbija je od tada zavijena u crno. Ovu glumačku legendu mnogi će pamtiti, što po jakim ulogama, što po neverovatnom smislu za humor.

Krajem prošle godine, Živić je gostovao kod Ognjena Amidžića i tom prilikom učestvovao je u popularnoj igri "Šta bi radije". Na pitanje da li bi radije glumio sa kolegom Aleksandrom Radojičićem u 10 filmova ili sa Bred Pitom u jednim, Marko je nasmejao sve.

 

 

- Sa Radojičićem u 10- rekao je Marko, što je njegovom mlađem kolegi posebno imponovalo i izazvalo osmeh na licu, ali je vrlo brzo stigla i šala na njegov račun:

- Samo zato što Bred Pita ne mogu da nađem.

 

 

Ova Živićeva šala nasmejala je sve u studiju, a Radojičić je svakako prihvatio kompliment starijeg i iskusijeg kolege, te je i sam uživao u Živićevoj fori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading